Miss Model of The World Day 5

 

Tidligt op, hurtig morgenmad og derefter op på værelset i en fart for at ordne hår og make-up. Måtte se i øjnene at jeg havde en super dårlig hårdag, så derfor tog jeg en kam og touperedemit hår så det blev kæmpe stort, derefter lavede jeg en elegant opsætning med kun 2 hårnåle og en halv liter hårspray, da jeg ikke kunne finde flere hårnåle i min taske. Da jeg kom ned fik jeg super meget ros for mit hår, pigerne og selv dommerne kom hen og spurgte mig, hvem der havde sat mit hår og så blev jeg bare vildt glad. Vi skulle have gangprøve til vores første show. Koreografen Rafael har et stort temperament og man skal ikke sætte sig i vejen så får man en skideballe. Hvis ikke man hører efter eller følgerne med når det er ens tur får man et kæmpe møgfald. Jeg har rigtig meget respekt for ham, og synes han er herlig at arbejde sammen med. Efter 3 timers  gangprøve skulle vi ud på sightseeing, vi skulle rundt i en smuk park hvor mange fotografer kommer for at tage billeder.

Mr. Suha kommer over til mig rører ved mit hår og spørger mig om jeg selv har sat det. Han var meget overrasket og imponeret over at jeg selv havde sat det og smilte til mig. Han har en genial humor og vi faldt hurtigt i en meget positiv og opmuntrende snak.

Vi havde 3 timers gangprøve da vi kom tilbage til hotel Hyatt, inden vi skulle gå vores første show.  Vi fik serveret kold McD, ikke lige efter min smag. Jeg undrede mig meget over at vi fik fastfood før vi skulle gå shows da vi jo skulle i bikini....:/

Showet gik ikke lige efter planen. Miss Sweden var i front i vores gruppe og havde fået et blackout så koreografien blev godt rodet.  Hun havde simpelthen glemt hvad det var hun skulle på scenen, hun stoppede op derfor stoppede alle der var i min gruppe op midt i det hele. Jeg lavede bare tandpasta smilet og lod som om det jeg lavede var korrekt. Jeg tænkte bare, ja der er jo altid en ny dag i morgen hvor man kan imponere dommerne... Rafael vores koreograf, blev godt gal i skralden på Miss Sweden og da vi kom op på værelset måtte jeg trøste hende og så gik vi i seng..

Mai Katrine Lange

Miss Model of the World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag