Miss Model of The World Day 4

 

Vi skulle tidligt op for vi skulle til Jinan som ligger en times tid herfra med fly. De sagde vi kun måtte have 20 kg bagage med og denne gang var jeg meget forsigtig med hvad jeg pakkede ned, så jeg ikke skulle betale overvægt igen. Da vi ankom til Hotel Hyatt, skulle vi registreres og vi fik nye roomies, jeg byttede med en anden så jeg kom til at bo med Miss Sweden, en rigtig sød og smuk pige. Jeg føler mig rigtig heldig, da vi på mange områder minder meget om hinanden. Det er nu også herligt at vi kan snakke dansk/svensk sammen.  Hun er udannet make-up artist og en rigtig dygtig model, hun har været med i shows for Gucci og andre store modehuse….

Vi havde en time til at gøre os klar til middag med alle dommerne og Mr. Suha the founder af Miss Model Of The World and Miss Anna som er hans højre hånd. Kinesisk mad kan være meget specielt og det er ikke alt maden der passer mine smagsløg, men smagte alligevel på det meste. Sverige og jeg var eneste ved bordet der fik taget mange billeder, de var helt vilde med os. Men ja det er vel efterhånden blevet et kendetegn at asiaterne tager mange billeder, mildest talt de elsker at tage billeder af alt!:D

Efter aftensmaden skulle vi blive i spisesalen da vi skulle have info om morgendagens program. Miss Venezuela var gået op for at sove uden at sige det til arrangørerne, så vi  måtte alle sammen vente 40 minutter på hun kom ned igen, ret træls da vi alle var helt udkørte og gerne ville op og sove. Alle klappede da hun trådte ind i salen, nøøj hvor må det have været pinligt for hende…. J Endelig kunne vi smutte op på vores værelser for at sove!!! Zzzz.. Godnaaaaaaaat!!

Mai Katrine Lange

Miss Model of the World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag