Miss Model of The World Day 2

 

Jeg vågnede ved at telefonen ringede og måtte op af sengen for at tage den, nok meget godt i bund og grund, for jeg kan være noget at en sovetryne. Vi skulle have et bikini foto shoot kl 14 i, så jeg spiste morgenmad og tog ned i Fitness centret for at træne et par timer inden. Da jeg kom tilbage til vores værelse gik jeg i bad, tørrede hår og lavede krøller med fladejern. Fik lagt en lækker make up...  Det tog faktisk ret lang tid, og var i gang med at lægge mascara da Miss Slovakia kommer ind og fortæller mig at vi ikke har et foto shoot alligevel og at vi bare skulle slappe af hele dagen.  Fedt havde lige brugt en evighed på at gøre mig klar til shoot, og så var det aflyst, mega øv...

Kl. 12 gik jeg til frokost, hvor jeg mødtes med Miss England, Miss Peru og Miss Brasil. Meget søde piger og vi hyggede os rigtig meget. Dagen forløb stille og roligt....

Om aftenen tog jeg i svømmeren med Miss England, de havde 2 forskellige pools, en pool hvor man kunne svømme baner og en pool, hvor der var undervandsenge med jacuzzi bobler i, riiiigtig lækkert og luksuriøst. Miss England elsker at gå i savna og det gør jeg bestemt også, så vi skulle selvfølgelig også lige ind og ligge i varmen i en halv times tid, det er jo også meget sundt at få renset ud. Jeg tænker bare?? Mmmm, jeg nyder livet kan i tro!!! ;)

Jeg var på vej ud af lobbyen da Ang, en MMW organizer fra Malaysia kalder på mig, han giver mig en pastik pose med en gul jakke og nogle hvide sportsbukser med MMW print. Han fortæller at jeg skal have det på under hele forløbet, i stedet for mit eget tøj, aaaah nitte, det er jo bare slet ikke pænt, altid noget at vi alle sammen skulle have dem på... Han informerer mig om at jeg skal være i Lobbyen om morgenen kl 8.30 iført det tøj. Takker ham og siger godnat...

Mai Katrine Lange

Miss Model of The World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag