Miss Model of The World Day 6

 

Sent i seng, tidligt op.  Dagen startede med luksus morgenmad med alt hvad hjertet begærer, Hotel Hyatt er nok det fineste hotel jeg nogensinde har besøgt det var rigtig lækkert!! Noget sjovt er at jeg boede på værelse 1122 og 22 er mit yndlingstal, i flyet sad jeg på sæde 22D, da jeg skulle skrive under var mit felt nummer 22, alle billederne på mit kamera starter med 22. Det er bare god Karma, jeg er helt sikker på at 22/11 bliver en god dag for mig.  Ja jeg elsker når tal når de går op i 22. Efter morgenmad skulle vi til en ny by, som jeg ikke kan huske navnet på. Det var et semi øde sted hvor en masse flotte bygninger skulle sælges så vi skulle stå modeller for boligerne. Vi blev sendt af sted 4 af gangen. Det var ret sjovt. Efter vores photoshoot skulle vi spise og videre med bus. Crew holdet sagde at det  ville tage 2,5 time i bus, men vi endte med at køre i 8 timer, nøøøj sikke en tur, vi var alle helt døde efter sådan en tur. Mentalt havde jeg kun forberedt mig på 2,5 times kørsel så blev lidt bitter indvendig. Til mit held sad jeg ved Miss England og Miss Ireland som er hysterisk sjove så jeg havde det i det mindste en grineren tur. Vi ankom nu til et nyt hotel, 3 stjernet men stadig fint. Efter aftensmad skulle vi vejes og måles??? what? semi nedern at blive vejet efter et stort måltid.  Men havde heldigvis ikke taget på, havde faktisk tabt mig lidt selvom vi lige havde spist. Efter vejning gik vi i seng.

Mai Katrine Lange

Miss Model of the World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag