Miss Model of The World Day 3

 

Endnu engang bliver vi vækket af den rædselsfulde telefon der bare bliver ved og ved med at ringe. Stadig Jetlagget! Ser mig ind i spejlet, jeg har store poser under øjnene og mørke rander, jeg ligner mest af alt en Panda som har fået en allergisk reaktion:/ Damn godt man har lige var på apoteket inden afrejse og købe øjencreme mod baggy eyes. På med cremen og vupti vupti, trylle trylle og så var poserne væk ;)

Jeg smutter ned til morgenmad for lidt lækkert til maven, duften af scrambled eggs og bacon fanger min næsetip blandt alt det gode i buffeten. Nee hao siger en dame og spørger om jeg kunne tænke mig noget at drikke, jeg beder pænt om en Latte og et glas isvand med citron. Jeg tager mig tid til at nyde morgenmaden og selskabet af nogle kinesiske piger, der snakker en smule engelsk.

Efter morgenmaden går jeg direkte til lobbyen, hvor der er sat en scene op og nogle stole til publikum, det er blevet tid til at vi skal øve før vores første show. Vi skulle gå op og sige navn og hvilket land vi repræsenterer. Jeg havde nummeret 14. En kinesisk kvinde kommer hen til mig, mens jeg sidder og observerer de andre piger, hun fortæller mig at en canadisk mand så min præsentation og havde fortalt at han synes at jeg skal vinde Miss Model of the World. Hun peger op mod balkonen og han står sammen med sin bedre halvdel og de vinker til mig, jeg smiler og vinker tilbage. 5 minutter efter står han foran mig, giver mig hånden og ønsker mig alt held og lykke i konkurrencen, jeg takker og han tager et billede af mig. Jeg rejser mig op, da vi lige skulle øve det hele igennem en gang mere...

Efter vores gangprøve var det frokost tid, rigtig lækkert med et break, for vi havde alle fået lidt ondt i vores fusser efter at have øvet 3 timer i høje hæle!

Nu var det tid til at hår og make up skulle ordnes, det fik jeg gjort om morgenen så havde ikke travlt,  jeg skulle bare lige rette det til og pudre mine shiny spots i ansigtet. Jeg var der 10 minutter før idet dommerne ser alt, virkelig ALT, så det er super vigtigt at man er der til tiden hver gang, hvis man skal have en levende chance. Det er ikke kun udseendet det gælder om, men også den måde man præsenterer sig selv på under forløbet. Det er faktisk super vigtigt at man er på 100%, selvom man ikke står på scenen. Dommerne kigger på om man er aktiv under dansetimerne, om man ser ud til at have det sjovt. Man kan tydeligt se at dommerne synes dårligt om de piger, der ser ud til at kede sig eller dem som hænger med hovedet. Med 4-5 timers søvn hver dag er det rigtig hårdt for vi træner i 5 timer hver dag:)

Det var endelig showtime, jeg var ikke nervøs og det hele gik som planlagt. Perfekt slutning på dagen:)

Mai Katrine Lange

Miss Model of the World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag