Mai Katrine Lange

 

Jeg er født og opvokset i Århus i gode og trygge rammer, sammen med mine to ældre søstre, som i dag er 23 og 35.  Selvom mine forældre har været der 100% for mig gennem min opvækst, flyttede jeg hjemmefra da jeg var 16 år.  Ikke fordi jeg mistrivedes i familiens rammer, men fordi jeg havde mod på at klare mig selv. Det har gjort mig til en utrolig jordnær pige med stor selvstændighed. Mine holdninger er ikke som mange andres, farvede af ens forældres meninger og jeg har altid selv haft styrken til at lære og forstå verden på egen hånd. Det man ikke er givet, må man kæmpe hårdt for.

I dag bor jeg i en 1-værelses lejlighed med skrå vægge, midt I indre by. Jeg nyder livet i storbyen, især fordi jeg nemt kan komme fra A-Z på min cykel.

Til dagligt  arbejder jeg i en daginstitution med 60 børn i aldrene 3-6 år. Mit arbejde er jeg rigtig glad for, børn siger ting lige ud og pakker det ikke ting ind som vi voksne har tendens til. For leden kom en pige hen og sagde til mig, ”Mai du er bare lige så sød, som en stor slikbutik”, jeg kunne ikke lade være med at smile for fulde gardiner og tænke nøøj hvor sødt.

Ud over mit arbejde i daginstitutionen, kan man også finde mig i Århus Crossfit som receptionist.

Jeg træner Crossfit 3 gange ugentligt, hvor jeg supplerer med fitness et par gange om ugen for at holde min fysiske form ved lige. Meget af min konditionstræning kommer fra Crossfit, da man arbejder meget intensivt og man træner på 90-95% af ens maksimal puls. Ens kondition skulle ved en times Crossfit ugentligt, give en forbedret kondi på 20% om ugen. Den fysiske aktivitet betyder meget for mig da jeg går meget op i kroppens sundhed og velvære. Min kost bliver derfor omhyggeligt tilrettelagt så jeg får den rigtige næring som kroppen har brug for, dette er især vigtigt fordi jeg træner meget.

Min største drøm ville gå i opfyldelse, hvis jeg en skønne dag blev en del af Victoria Secret Angel Models.  Jeg kunne forestille mig at deres job er det absolut højeste man kan opnå som kvinde. Ambitioner og delmål har jeg nok af, men drømmen kan kun opnås hvis man inderst inde tror på det og går efter det. Vi har alle dette ene liv, hvorfor ikke satse lidt højt og kæmpe for vores drømme, forsøge at gøre det umulige muligt.

Jeg er meget spændt på at repræsentere Danmark i en større skønhedskonlkurrence i efteråret 2011 og jeg tager det med et stort smil fra mine læber. Selvom det er første gang jeg repræsentere Danmark i en international skønhedskonkurrence har jeg en stærk positiv tilgang til konkurrencen og er sikker på jeg bliver beriget af oplevelsen i sig selv.

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag