Miss Model of The World Day 1

 

Havde virkelig travlt da jeg skulle med flyet fra Kastrup, min telefon var netop gået tør for strøm da jeg står ved tjek ind. Mine to store kufferter havde jeg  pakket godt og jeg manglede ikke noget til turen, men da kufferterne blev vejet var det åbenlyst at jeg havde overvægt, endda ret meget. Check in gutten sagde at jeg havde 27 kg for meget og fortalte mig at det altså kostede 200 kr. pr ekstra kilo overvægt, hvilket svarer til 5400  kr. og det var kun den ene vej! Jesus Mamma Mia! Stod ligbleg og anede ikke hvad jeg skulle gøre, da jeg bestemt ikke havde tænkt mig at betale så meget i overvægt... Tankerne begyndte at vælte omkring i mit hoved, åh nej, hvis jeg ikke kommer af sted, så ville jeg tabe ansigt til rigtig mange mennesker og ikke mindst min National Director Lisa Lents som har sendt mig af sted. Så jeg løb rundt i terminalen for at finde en stikkontakt, så jeg kunne få strøm på min telefon og ringe til nogen som kunne hjælpe mig med min situation. Men ingen af stikkontakterne virkede og kunne mærke at panikken begyndte at brede sig i mig.

Skrækslagen og med tårer ned af kinderne gik jeg hen til flyselskabet og fortalte dem om situationen, kvinden bag skranken fortalte at det kun var 17 kg  jeg havde pakket for meget, da jeg måtte have 30 kg med. Jeg var stadig helt ude af den, for havde ikke nok penge til at betale dem. Til mit store held, kom trafikchefen fra flyselskabet ind på hans eneste fri dag, lige akkurat da jeg stod der med tårer stående ud af mine øjne. Han sagde at han gerne ville hjælpe mig og jeg fulgte med ham hen til check in gutten. Trafikchefen fik presset ham til at skrive at jeg kun havde 10 kg. Med i overvægt hvilket svarer til en pris af 2000 kr. Jeg fik opladet min telefon hos flyselskabet i mellemtiden og måtte derefter ringe til min søster grædende, som sagde til mig at jeg selvfølgelig skulle af sted og at hun ville overføre penge til min konto, så jeg kunne betale. Juhuuuuuu min dejlige dejlige søster som altid er der for mig!

Løb hen til banken fik hævet pengene og fik betalt, derefter måtte jeg atter sætte det ene lange ben efter det andet for at nå igennem security check og pas kontrollen. Med mit sædvanelige held går jeg selvfølgelig i alarmen og skal visiteres samt at min computertaske bliver valgt som ”random visitation” nej, nej, nej hvor havde jeg bare ikke tid til det, der var 20 miutter inden boarding lukkede, og var ikke engang nået igennem paskontrollen.  Da jeg så endelig når til paskontrollen ser jeg en kø på 100 meter og var sikker på det ville tage en krig inden det blev min tur, så spurgte tilfældigvis en fyr som stod længere fremme i køen, hvor lang tid han havde stået der, bare for at se hvad mine chancer var for at nå flyet. Han sagde roligt at han kun havde stået der i 2 minutter og at køen gik ret hurtigt. Der åndede jeg let ud og gik bag om i køen.  10 minutter inden boardingen lukkede fandt jeg en stikkontakt hvor jeg hurtigt kunne få strøm på, så jeg kunne ringe til Lisa inden afgang.

Kom igennem boarding med et smil på læben og indtog mit sæde i flyveren og var helt paff  og lykkelig over jeg rent faktisk nåede det og kom af sted.  Da jeg ankom til Istanbul stødte jeg ind i ham gutten jeg mødte i køen til paskontrollen og spurgte om han også skulle til Hong Kong, og ja det skulle han, så vi fulgtes ad. Han fortalte mig senere, at han troede jeg skulle deltage i programmet Fristet, da han så mig ved check in havde han overhørt mig snakke om en konkurrence.  Men fik så hurtigt forklaret at jeg bestemt ikke skulle deltage i det program, men at jeg derimod skulle til Kina for at repræsentere Danmark i Miss Model of the World. 2011 Han grinte og synes det var ret sjovt at han havde dømt mig på forhånd. Så vi faldte hurtigt i snak mens vi ventede på afgangen mod Hong Kong. Vi tjekkede siddepladser og det sjoveste var at han skulle sidde lige bag mig, ”what a coincidence”, og så i det  gigantiske jumbofly. Da vi nåede vores sæder spurgte manden ved siden af mig om vi ikke ville sidde ved siden af hinanden, for så ville han gerne bytte plads og ja det kunne vi jo lige så godt. Så  det endte med vi fik snakket en hel del på den tur og flyvetiden føltes derfor knap så lang...

Jeg var helt udkørt da vi ankom til Hong Kong, fik fundet frem til chaufføren som holdte et skilt i vejret, hvorpå der stod Miss Model of the World. Han fortalte mig at vi skulle vente på nogle flere piger, som kom med et andet fly fra Amsterdam så vi måtte gerne sætte os ned og slappe af. 3 timer efter var vi endelig på vej mod Hotellet som ligger i Shenzen, Kina.  Turen  tog 3t. 20 min  og kl var 21 om aftenen da vi ankom til GOOD WIEV Hotel. Var rigtig sulten for havde ikke fået andet end den morgenmad på flyet, som i nok ved ikke er efter bedste anretning.  Det tog en evighed at blive registreret men endelig da vi var nået igennem måtte vi gå ned for at spise i restauranten. Jeg siger jer der er bare alt hvad hjertet begærer i den buffet.

Jeg kan nu godt mærke at det er et 5 stjernet hotel og det skulle jo også lige prøves for første gang.  Hvor er det fedt at være fremme og efter sådan en tur fik jeg endelig lov til at sove!!

Billeder kommer i morgen:)

Mai Katrine Lange

Miss Model of the World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag