Teakwondo, stadion og Andre kim (designer)

Hej allesammen.

Så kommer der lige et par ord igen:)

Kl. er som altid mange når jeg får tid til at skrive her. Sidder nede i lobbyen og slapper af med et par af de andre deltager.

Igår kørte vi fra Hilton om morgenen og mod verden bedste Teakwondo skole, hvor vi skulle træne. Synes selv jeg klarede det rigtigt fint og var i hvertfald ikke den dårligste ;) haha. Derefter tog vi videre til et kæmpe atletik stadion, faktisk det stadion, hvor der blev spillet VM fodboldfinale på i 2002. Og det stadion, som der bliver holdt VM på i atletik 2011. Kæmpe stort (plads til 64.000) og en super fed oplevelse at være der. Vi skulle så også vælge 4 fra hver hold der skulle løbe stafet af 4x100, som mit hold vandt stort. Jaaaaahhhhh endelig en sejr til os:)

Så gik turen ellers videre til Woobang Tower, som er den højeste bygning i Seoul, super lækker udsigt derfra ud over hele Seoul. Normalt kunne man springe ud fra den, men det havde vi desværre ikke tid til. Kunne ellers ha været rigtigt fedt.

Idag var vi så ude og få vores tøj tilpasset hos Korea's største designer Andre Kim, da vi skal gå et kæmpe modeshow for ham tirsdag. Ser jeg godt nok frem til, selvom tøjet godt nok er mærkeligt. Men det skal i nok få billeder af når det er ;)

Ellers har vi bare øvet og øvet til det store finaleshow den 27. Skal nok blive godt.

Imorgen skal vi op kl.5 da vi har et stykke at køre inden vi skal løbe et velgørenheds løb fra Seoul højeste punkt. Efter det står den på Cook challenge, hvor jeg nok skal steppe op og vise min færdigheder i et køkken:)

fortsat god weekend til jer alle her fra Sydkorea.

Kevin

Skriv en kommentar

Mister World 2010 deltagerne var på et 7km langt velgørenhedsløb, hvor de startede oppe på det højeste punkt i Seoul.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag