Paintball, ATV crosser og talent finaleshow.

Selvom jeg burde lægge mig til at sove nu, da klokken næsten er 1 om natten her, skriver jeg lige et hurtigt indlæg nu når billederne er lagt ud:)

Som I kan se var vi ude i går og spille paitball. Desværre gik det ikke som planlagt, da vi tabte til gult team. Dog er det også svært at vinde over et hold som ikke følger reglerne med at man går ud når man er ramt. Kan sige så meget at de var 15 tilbage på banen da alle vores 20 var ude:) Dog da de kom ud var de gule over alt efter skud. Vi nedlagde selvfølgelig protest, men intet hjalp.

Dog slog det ikke blåt hold ud overhoved da vores hold altid er i godt humør og alle er gode ved hinanden (de andre hold er slet ikke på samme måde). For vi viste godt hvad der skulle ske efter. ATV crosser i bjergene. Det er godt nok længe siden jeg har prøvet noget så sjovt og vildt. Gaaaaal der er smæk på og folk var ærlig talt "syge" i hoved på dem. Heldigvis på den gode måde:) Video vil snart komme på www.BT.dk

Idag har vi som altid været tidligt oppe da vi skulle afsted mod Hilton, hvor vi skulle holde talent finaleshowet. Var ikke selv med da jeg ikke har nogen talenter overhovedet ;) Og ærligt talt var der også kun 4 der kunne noget ud af de 17 i finalen, men hyggeligt var det:)

Kl. har nu passeret 1 og jeg skal op imorgen kl. 6, da vi skal køre et stykke inden vi skal lære Taekwondo på den bedste Taekwondo skole i Korea. Skal nok blive en oplevelse!

Så godnat herfra.

Kevin

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag