Så er vi her:)

Hej Igen allesammen:)

En lille hilsen fra Sydkorea. Konkurrencen er ikke rigtigt startet endnu, dog har vi oplevet lidt af Sydkorea. Da vi ankom første dag var alle godt trætte da flere havde været 2 dage under vejs. Dog var der ikke tid til at sove da vi havde velkomstmiddag. Det var stille og roligt, og hyggeligt nok at hilse på de fleste. Vi var ca. 50 der var ankommet ud 78. Resten kom dagen efter.

De 2 første dage har vi været rundt lidt forskellige steder. Bjerg, sejltur, museum og lidt shopping ;)

Vi er blevet delt op i 4 team's Blå, gul, sort og rød, hvor jeg er på blå. Grunden til det er vi vil dyste imod hinanden i flere forskellige descipliner bla. paintball:) Er kommet på hold med nogle super fede fyre. Snakker meget med Australien, Min roommate Bulgarien, tjekkiet, Bulgarien, England, Bahamas og vi må ej glemme min sikkerhedsvagt Tony fra Sydkorea.

Imorgen har mit team den første challenge. Vi bliver sejlet ud til en trænings ø for de sydkoreanske marines, hvor vi skal træne med dem og igennem en masse der. Ingen ved hvad, så det skal nok blive spændende.

Vil smutte ned og få lidt mad sammen med alle de andre inden vi skal øve til et stort show.

Og så lige en sidste ting. Er der nogen jeg skal sige hej fra til Poul Pots? for han kommer og synger til et af vores shows:)

Det var alt for denne gang.

Kevin

Skriv en kommentar

Vidste du at det er 2.gang nogensinde at en dansk deltager skal repræsentere Danmark til Mister World?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag