Så er vi ankommet til Muju Resort

Hej igen!

I går fik vi besked på at pakke vores ting, da vi skulle en tur i op i bjergene. Inden jeg fortæller jer om det, vil jeg lige fortælle jer lidt om hvordan det gik hos de sydkoreanske marins:)

Tidligt om morgen blev 5 fra hver team kørt i bussen til en båd, der så skulle fragte os ud til en trænings ø for de sydkoreanske marins.

Da vi kom derud blev vi mødt af en meget "hård" koreaner som kun talte koreansk (heldigvis havde vi en tolk:) og blev behandlet som nye rekrutter. Vi lagde lige ud med at få at vide at vores hud var vandafvisende, og da det regnede gjorde vi selvfølgelig alt kun i t-shirt og bukser. Kan lige oplyse at det var 6 grader! Vi blev så sat igang med at lave armbøjninger og knæbøjninger i de første 10 min uden pauser. Alles ben og arme var ved at falde af da vi blev bedt om at løbe ned til stranden. Da vi kom derned fortsatte helvedet i 1 1/2 time med forskellige øvelser bla. løb med en båd der vejer 100 kg. på hoved fire mand. Alt forgik i sand hvilket gjorde det endnu hårdere!

Alle sov den time det tog at køre hjem:)

Vi er nu ankommet efter 5 timers bustur til Muju Resort, som er et stort skisportsted i bjergene. Her skal vi være i 3 dage.

Vi er checket ind på et rigtigt lækkert hotel her, hvor alt er i top. Her til aften har vi været til en velkomstmiddag på hotellet og nu er de personer som er med i Tallentshowet til prøver, imens vi andre har "fri". Jeg har ikke valgt at stille op til talentkonkurrencen.

Imorgen tidligt kører vi helt op i bjergene, hvor vi skal lave en masse fysiske konkurrencer. Men hvordan det går og hvad det er må I vente med ;)

Ok, kan fortælle så meget at de fire teams skal spille paintball imod hinanden, så der skal nok blive gået til den! Kryds alt hvad I har for det BLÅ Hold:)

Take care

Kevin

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag