Endnu et indlæg:)

Hey igen.

Lidt siden jeg har fået skrevet lidt herovre fra, men der er skam en grund. Vi har haft rigtigt rigtigt meget at se til de sidste dage og føler efterhånden at min krop er 60 år gammel. Kan sige så meget at jeg har ikke sovet mere end 4 timer de sidste 5 dage pr. nat.

Nå men nok tuderi fra min side:) for har det fantastisk herovre og oplever rigtigt meget.

Vil lige starte med at sige tak til dem der bruger tid på at kigge herinde og følger mig. Super dejligt at få et par ord med på vejen når men er så langt væk hjemmefra helt alene.

Konkurrencen er ved at spidse til kan man godt mærke og folk er lidt mere efter hinanden nu:) Dog ikke noget der rør mig det mindste. Går godt i spænd med de fleste.

Hvis i har fuldt med på billederne har i kunne se at vi har været lidt forskellige steder siden sidst. Vi starter med madlavningskonkurrencen, hvor jeg lovede at jeg nok skulle vise mit vær inden for madlavning, hvilket jeg gjorde. Pressen og kokkene var meget imponeret over hvor hurtig jeg gjorde tingene og hvor fint det blev. Det blev også til min første artikel om mig alene i den koreanske avis dagen efter. Og ja selvfølgelig vandt vi da den konkurrence:)

Senere sammen dag tog vi videre til et sted hvor der var noget opvisning plus nogle fine bygningen. Hvad stedet hed fandt vi aldrig ud af, da de ikke er særlig gode til engelsk, plus vi har så travlt hele tiden. Men det var åbenbart et sted andre også besøgte for blev stoppet af et par danske turister, der genkendte mig. Hyggeligt med en lille sludder på dansk og et hurtigt billed inden turen igen gik videre.

Så kom dagen hvor vi skulle øve til det store modeshow for Andre Kim. Han er Korea's største designer. Grunden til han ser ud som han gør er at manden har cancer og er døende. Så showet vi skulle gå var hans allersidste hvilket gjorde endnu mere presse plus en kæmpe ære af at være en del af det. Prøverne hele dagen gik fint, men dagen var laaaaaang.

Igår kom dagen så hvor det showet skulle være. Vi startede allerede tidlig morgen med prøver og få tilpasset tøjet, make up osv. Så igen en lang og stresset dag, da alt bare skulle være perfekt. Synes ikke rigtigt jeg var nervøs overhoved før det var min tur til at gå den lange gang mod de 15 LIVE rullende tv kamerare fra lidt af verden, plus en fyldt sal med meget fornemme folk. Dog var der intet at være nervøs over for det gik lige som det skulle for mig. Virkelig kæmpe oplevelse og et show jeg sent vil glemme.

Idag har vi øvet igen igen igen på finaleshowet og set salen vi skal lave det i og scenen. Hold da kæft, hvor bliver det sygt og resten for i en andengang for nu skal jeg sove de klassiske 4 timer, da jeg har mit første interview imorgen med de 9 dommere.

Kevin

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag