Smukke kjoler!!

 

Mit første sponsor-butikbesøg i forbindelse med kjoler til konkurrencen var i Panayotis, Vejle. Hidtil havde jeg været omkring i forskellige butikker i Århus og de omkringliggende byer hvor jeg bor eller kigget på internettet, og jeg havde ikke rigtig fundet noget der havde fanget min interessere. Min søster kørte tilfældigvis forbi butikken og blev betaget af de flotte kjoler der stod til udstilling i vinduet og herfra tog vi et kig på deres hjemmeside;  www.panayotis.dk Men hjemmesiden er ingenting i forhold til hvad de har i butikken. Det var kjole efter kjole jeg blev forelsket i og hver gang at størrelsen ikke passede, så knækkede en lille del af mit hjerte.
Fra hvor jeg prøvede kjoler, kunne jeg ikke undgå at se deres smukke brudekjoler. Jeg skal i hvert fald forbi butikken når det er tid til at jeg skal gå op ad kirkegulvet! Herfra gik jeg i hvert fald med 2 kjoler som I kommer til at se under konkurrencen.

Aldrig i mit liv har jeg mødt en så energisk og glad kvinde som Vivi Sydendal, ejeren af Brude-  og festsalon, Vestsjælland. Her er en smuk kvinde som virkelig brænder for sit arbejde og sikrer dig den bedst mulige service når du skal finde en smuk fest, galla eller brudekjole. Butikken ligger godt nok i udkanten af Holbæk, men det er hele køreturen værd! Her får du fantastisk betjening hvor dine interesser kommer i første række! www.brudesalon.dk

Simone Wiwel, som er ejeren og designeren af mærket, Inch by inch, var så venlig at låne mig nogle kjoler til konkurrencen. I den forbindelse skulle hendes nye kollektion skydes og her kunne jeg bruges. Fotoshootet foregik på taget af Codan bygningen. Udsigten var fantastisk, man kunne se ud over hele København og endda over til Sverige. Det var en kold og lang dag med en masse vind men også helt fantastiske kjoler og en super oplevelse! Jeg kan ikke vente med at se hvordan billederne er blevet!

Første gang jeg var i kontakt med Simone, var da jeg skulle til galla i 3. g, og købte min kjole fra hende. Der blev jeg inspireret af Rikke fra Paradise der tit har InchbyInch kjoler på, både under Paradise Hotel, men også når hun er ude til forskellige arrangementer! Man kan se og købe kjolerne inde på;  www.inchbyinch.dk og Simone leger også lidt med tanken om at åbne en butik! - Man kan ikke gøre andet end at krydse fingre og håbe på dette!

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Venezuela er det land der har vundet Miss World flest gange med 6 sejre?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag