Danmarks Miss World 2011 repræsentant

 

Nu har det i noget tid været officielt, at det er mig, der skal repræsentere Danmark til årets Miss World Konkurrence. 
Jeg har været rigtig stolt over denne nye titel, men tiden nærmer sig og jeg begynder virkelig at kunne mærke presset. Jeg er så nervøs, for at stå på den scene til finalen hvor 2,2 mia. mennesker følger én. Men stresset er jeg også. Jeg får ikke sovet så meget og så godt som jeg plejer at gøre. I starten vågnede jeg om natten, fordi jeg var så spændt på at komme afsted. Nu vågner jeg, fordi jeg er bange for, at jeg ikke får klaret alting inden jeg skal afsted. Der er under en måned til at jeg flyver fra lille Danmark og betræder Engelsk jord, hvor jeg skal opholde mig i London for første gang i mit liv. Jeg er godt klar over at det ikke bare er en ferie, men at det er hårdt arbejde. Det er ingen søvn, sent i seng og op tidlig morgen. Det er stilletter fra morgen til aften, og hvor meget jeg end elsker at lege med make-up og hår, så bliver det hårdt hele tiden at skulle være stylet helt op. Det bliver lang tid hvor man føler sig alene selvom man er sammen med over 100  kvinder som  står i præcis samme situation. En tid hvor man skal bevare sin identitet, på trods af at man har fået erstattet sit navn med Miss  World Denmark. Det er et smil på læberne dagen lang, uanset hvor ondt fødderne har det og jeg har ikke lov til at bevæge mig rundt på egen hånd uden følgeskabet af min anstandsdame, som ifølge pigerne fra de tidligere år, også skal følge en til toilettet! Det bliver presset, stresset og hårdt, men det bliver også uden tvivl den vildeste oplevelse jeg nogensinde kommer til at få i mit liv! Næsten en hel måned spækket med oplevelser, historie, udflugter, besøg, lære nye kulturer at kende, se den skotske natur, slotte, besøge hospitaler og få venskaber for livet Jeg glæder mig til at komme afsted, til at møde alle de andre deltagere, til at repræsentere de bedste sider af Danmark og til at få den fedeste oplevelse!

Men først når jeg har alle mine sponsorere på plads! ;)

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag