Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse

 

Jeg er så stolt af at kunne fortælle, at jeg er blevet ambassadør for Kræftens Bekæmpelse. Det er en sag som står mig nært og det betyder meget for mig at jeg får en mulighed for at sætte et større fokus for denne sag.

I forbindelse med Kræftens Bekæmpelse, er det værd at nævne, at den nyeste GHD styler på markedet; Pink Orchid fra GHD professional støtter "brysterne".  Den er så hurtig til at varme op, og er klar til brug efter få sekunder. Den glatter håret hurtigt og er også god til krøller, som jeg prøver at lære lige for tiden. Jeg er dog ikke så lærenem når det kommer til hår! Men hvis man er interesseret i denne "pink" sag (den er nu mere lilla, hvilket er perfekt for lilla er nok min yndlingsfarve) så skal man være hurtigt ude, for det er en limited edition udgave!! Det eneste plus ved det er, at hvis man ikke når det, så har GHD en masse andre skønne stylere. Der er jo en grund til at alle frisørerne benytter sig af dem ;)

 

 

Tjek den ud på hjemmesiden; http://straighteners.ghdhair.com/dk/ghd-pink-orchid

John Masters  organics som sponsorerer mig med hud- og kropsprodukter er også i gang med et samarbejde med brysterne. Når du køber et John Masters Organics produkt, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde til fordel for brystkræft. Se hvordan på; http://johnmasters.dk/JohnMasters.dk/Stt_Brysterne.html

 

Alle produkterne herfra er fremstillet i henhold til National Organic Program for USDA (det amerikanske landbrugsministerium). Der bliver brugt verdens fineste botanik hvilke giver verdens fineste produkter. De bruger vildt dyrkede ingredienser og så er der firmaforbud mod alle petroleumsbaserede eller uorganisk baserede ingredienser. Så hvis du vil have den bedste pleje for din hud, så burde du tage et kig på www.johnmasters.dk

Og lad os da alle støtte brysterne. Lørdag d. 8. oktober 2011 var det lyserød lørdag! Der skete en masse arrangementer i de forskellige byer landet over. I Kolding i Trefor hallen blev der afholdt et zumbaevent! I den forbindelse var jeg afsted og dele Kohberg boller ud på gågaden i Kolding. Det var 2 boller i en pose der havde fået sig en fin lyserød forpakning med en lille BH omkring sig. Vi fik også solgt en masse støt brysterne produkter. Der har været så mange frivillige som bruger en masse af deres tid for at hjælpe denne sag og det er helt fantastisk!

Hele Oktober måned er faktisk en Støt Brysterne måned, så jeg håber, at der kommer en stor opbakning fra den danske befolkning!

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Alexander Bach vandt Mr. Friendship Award til Manhunt International 2012 i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag