Miss World 2011 FINALEN

 

I dag er det den store finaledag! Jeg er desværre slet ikke i humør til det..:( Min specialsyet designerkjole, som Marie Sommer fra Marie D'ete Couture har knoklet med, er ikke ankommet med posten og jeg er også rigtig ked af at min mor ikke kunne komme med til England... Hun har været i Danmark i så lang tid at hun nogle gange glemmer at hun ikke har de samme rettigheder som danskere, når hun har et filippinsk pas. Da min familie var i lufthavnen, blev hun nægtet adgang pga. hun havde glemt at sørge for visum. Min mor var nok den person der havde glædet sig mest til konkurrencen og havde også købt nyt tøj og havde været en tur til frisøren for at være klar, så mit humør var ikke det bedste…. Jeg var rigtig ked af at hun ikke kunne komme med..:(

Mit hår og make-up blev ikke som jeg ville have det…:/ Det var svært at forestille sig at det var den endelige finale, efter man havde været af sted så længe.. Højdepunktet ved Miss World showet var traditionel dance, det var såååå sjovt at lave!:) Men den indspillede vi dagen før under pre-view showet, så egentlig skulle vi bare stå på scenen og ikke lave så meget…

Jeg går ud fra at dem som læser dette også så finalen, så de ved hvordan det gik… Så jeg skriver bare lidt om reaktionerne backstage. Jeg føler at de havde gjort årets Miss World show som et gameshow. Først var det sådan at der skulle være top 5 til sidst, men det blev lavet til Top 7. Efter top 15 var blevet valgt ud, ville pointene stå på 0 og så ville dommerne bedømme ud fra videoer og stjernepotentiale på scenen. Det forvirrede mig  en smule at de sagde at de ville ændre top 5 til top 7 fordi at nogle af pigerne var så tætte med point…

De startede med at give point for interviewet med dommerne, hvilket fjernede lysten fra pigerne der ikke havde været med i nogle fasttracks events, fordi de nu vidste at ikke havde andre muligheder for at skrabe point sammen. Men den største overraskelse var at Venezuela var den af pigerne der havde det bedste interview, når hun ikke talte engelsk. Men jeg har haft læst lidt om hendes historie, og jeg kan egentlig godt forstå at hun har fået de point som hun har fået ud fra hendes interview… Begge Venezuelas forældre døde da hun var ung og så voksede hun op hos nonner og gik egentlig med tankerne om at blive en, inden hun fik den mulighed som gjorde at hun stod på scenen sammen med os andre… Så det var en smuk historie..:)

Jeg endte på en 32. plads ud af 113 piger..

Efter finaleshowet skulle vi videre til Coronation dinner. Jeg var så træt at jeg næsten ikke kunne spise. Men de serverede vin til maden, og det var rart med et glas efter flere ugers hårde arbejde…:) Aftenen sluttede af med en masse dans og mange billeder af ”my little friend”… ;)

Miss World har været en uforglemmelig oplevelse, specielt fordi jeg mødte en masse skønne piger, som jeg hyggede mig utroligt meget med!! Spa ture, sleep overs, en MASSE gossip og make-up parties. Fest på taget af dobbeltdækker bussene i london, når man sneg sig ud af hotellet med sin anstandsdame for at købe slik og chokolade, den fantastiske engelske morgenmad man fik HVER DAG med friske jordbær og grøn te med honning!! Jeg har en masse billeder der sikrer mig at jeg ikke glemmer de ting vi lavede og jeg græder af grin over nogle af billederne hvor de med det samme tager mig tilbage til de øjeblikke billedet blev taget!! Jeg savner pigerne og håber på at se dem snart!! Dette var Miss World 2011 og jeg var en del af det...!!!:):):)

Tusind tak til alle der har fulgt med og bakket mig op!!

Sammen med mine søstre og min søsters kæreste

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Lisa Lents kom i finalen til Miss World Talent 2008 konkurrencen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag