Miss World 2011 Day 6

 

Sports konkurrencen!

I går havde Tjekkiet og jeg været hotellet rundt for at finde mad til i dag. Morgenmaden var kl. 7, men os der skulle lave sport i dag skulle være klar kl. 7.45, og der er maven stadig fuld. Så vi holdte en tidlig morgenmad på værelset, med te, frugter, brød og honning.

Første del af konkurrencen bestod af svømning. Jeg er i gruppe 2, bedre kendt som grøn gruppe. Vi er 6 i hvert hold med en reserve til hvis nogle af os blev dårlige. 4 skulle konkurrere imod hinanden på skift, så der var en repræsentant for hver gruppe der skulle konkurrere indtil alle i gruppen havde været i gang. Ud af de andre jeg svømmede imod blev jeg nr. 2. og min gruppe fik føringen og blev vindergruppen. Det var vi dog ikke i lang tid, da de andre hold halede ind på os. Vi endte med en 3. plads som gruppe, og en medalje.

Sportskonkurrencen bestod også af Kuglestød med 2 forskellige (tunge) størrelser.

”Trækast” – Kan ikke lige huske hvad det blev hed, men det er typisk skotsk sportstradtion. Vi skulle kaste 3 forskellige størrelser af træstammer og få dem til at vænne sig i luften. Den sidste størrelse var højere end mig selv, det så næsten umuligt ud at vende den, men jeg klarede dem alle 3..wiiie

Hackis. Hackis i en sok skulle ramme mål.

Så kom der gruppekonkurrence igen, denne gang som en stafet. Man skulle først løbe med en sæk, alle skulle igennem, så træ, så tunge vanddunke. Vejret var ikke det bedste og det var koldt. Græsset blev mudret godt til, og som forventet... så væltede jeg i mudderet som den første deltager.. HAHA. Men jeg var dog ikke den eneste! Her endte min gruppe desværre sidst.

Senere var der løb, først individuel og så stafet.

Det var kun de 24 der kom videre i Sports elimineringen der var med i disse konkurrencer, resten af pigerne skulle heppe. Der var utrolig mange journalister og kameramænd der fulgte vores dag og i dag var første gang jeg indså hvordan alle pigerne ændrer sig og skaber sig for opmærksomhed når der er kameramænd i nærheden... Jeg blev helt pinlig på deres vegne og så alligevel fandt jeg mig selv i at gøre det samme nogle gange.. ihh.. skammer mig:)

I aften er der velkomstmiddag og en speciel skottisk dag kaldt Burnes night. Det fejrer vi i dag og jeg fik så mange positive kommentarer om min smukke kjole fra Inch by Inch. www.inchbyinch.dk

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

 Skriv en kommentar

Vidste du at det er 2.gang nogensinde at en dansk deltager skal repræsentere Danmark til Mister World?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag