Miss World 2011 Day 16

 

Igen i dag har vi træning fra 9-19... Det kan jeg ikke lige overskue.. Især fordi vi skal træne med vores traditionelle kostume og vores finalekjole. Mit kostume ankom i går, men jeg har stadig ikke modtaget min finalekjole:(

Jeg kan slet ikke forestille mig at have mit traditionelle kostume på, på scenen, det er ikke specielt sexet, som nogle af de andre lande... Men sådan er det jo, når ens mor bliver nød til at skaffe et kostume til mig... Hehe... Jeg trøster mig bare med at Sverige, som jeg skal følges med til dansen, nok har et lignende kostume... Men der tog jeg fejl... Hun har fået lavet en mere sexet udgave af deres kostume. Dvs. at den lange kedelige kjole, pludselig er blevet lårkort og nedringet. Men selvom jeg ikke føler mig sexet i kostumet, er det stadig sjovt at have den på. Jeg føler mig som en hel anden person. Så tak til Historicum i Christiansfeld for at have syet denne til mig, til konkurrencen!:)

Ghana skræmmer mig en smule... Vores verden er så forskellig fra hinanden... Hun er så spirituel og tror så stærkt på de myter og historier hendes land har haft i årevis... Historier som anses for at være eventyr og opspind i Danmark. Ghana er så anderledes end den verden vi lever i, i vesten. Jeg har så svært ved at tro på de ting hun fortæller mig og jeg er helt overrasket over  hvor mange af pigerne der deler den samme opfattelse. Dette fascinerer mig meget, men nogle gange tager jeg mig selv i at lave sjov med de ting hun siger, fordi jeg ikke forstår dem... Det ligger så fjernt for mig. Men hvordan ville I reagere hvis hun fortæller om rotter der læner sig op af væggen og snakker, geder der læser bøger eller hekse der falder ned fra himlen..??? Yup.. that's what I thought.. ;)

Pigerne har for alvor mistet gejsten. Mange vil hjem, fordi det er hårdt og de savner deres familier..

I dag blev det annonceret at de 18 semifinalister i Beauty with a purpose nu er steget til 30. Men de lande der nu var inkluderet er ikke en overraskelse for nogle...

Pointsystemet ændrer sig også konstant. Først blev der sagt at vinderen fra de diverse fast track konkurrencer får en direkte plads i finalen, men nu er alt baceret på point, hvilket også tager gejsten fra dem der havde en chance i de konkurrencer, og som egentlig var de sidste der havde gejsten tilbage...

Men jeg har en stærk fornemmelse, at Sverige kommer til at tage kronen hjem. Hun er kun 18 år, men virker så meget ældre og sofistikeret. Hun klæder sig virkelig konservativt og pigerne begynder at kalde hende Ralph Lauren. Hun er også SÅ smuk og har et klassisk udseende. Et udseende hvor man tænker Miss World når man ser hende. Hun klarer sig godt i konkurrencen, så jeg ville være glad hvis hun kom langt...:)

I aften er der pigehygge med the girls; Tjekkiet, Libanon og Guam. Vi tager i sauna, steamroom og boblebad for at være afslappet til sengetid. Det var virkelig hyggeligt.. Er så glad for de piger...!:)

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag