Miss Charming Award - Denmark Second Runner-Up

 

Pyyha det har været nogle hårde dage, de sidste dage her. Vi har næsten ikke fået noget søvn og mange af pigerne har været rigtig rigtig trætte. Har fået nogle super gode venner allerede, som er rigtig dejlig at snakke med, når man ikke har det så godt. De sidste dage her har været lidt hårde for mig, jeg savner min familie rigtig meget. Sådan har det også været for Sverige, så vi har lidt støttet hinanden, det har været rigtig dejligt! Hun siger altid det rigtige:-).  Men men men efter en masse træning og en hel del trætte piger, kan jeg nu meddele at jeg i dag blev second runner-up til Miss Charming Award, ååårh jeg kunne slet ikke tro mine egne øre, så jeg kiggede sådan lidt rundt på de andre - MIG?! haha, det var bare super fedt. Er utrolig glad:-))) Har nogle billeder til jer også, skal bare lige have fat i Miss Canada, da jeg lånte hendes kamera. Wuhuuu.  Imorgen har vi endelig fået lov til at at lave lige hvad vi vil helt til kl. 13, så det kunne ikke være bedre lige nu. Er meget glad!!!

Mange hilser fra Miss Charming Denmark ;-))

Maja Leth Simonsen

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag