Maja Leth Simonsen

 

Jeg blev født på Aalborg sygehus Nord i 1993, og er opvokset i Nordjylland, i en by ved navn Gistrup. Det er en forstad til Aalborg kommune, hvor der bor cirka 3000 indbyggere. Det er en forholdsvis tryg og sikker by og har meget at byde på, især indenfor sportsfaciliteter. Jeg har gået på en lokal skole fra børnehaveklasse til 9 klasse, hvorefter jeg tog 10. klasse på Oure Efterskole. Siden jeg var 6 år gammel, har jeg danset og det er ført til et danskmesterskab i disco og adskillige jyske mesterskaber i hip hop. I forbindelse med min danseskole har jeg også deltaget i modeshows, været danser for forskellige artister og optrådt rundt omkring i landet.

På trods af mine forældres skilsmisse da jeg var 2 år gammel, har haft en meget lykkelig barndom, med tre skønne søskende og omsorgsfulde forældre, som har støttet mig og opmuntret mig i mine valg. I min familie generelt har vi haft et tæt forhold til hinanden og de har været med til at danne min personlighed. Min far bor nu i Litauen, er gift og har fået to børn. Jeg har derfor altid været van til at rejse meget og min bror og jeg har ofte rejst alene for at besøge min far, enten i Frankrig eller i Litauen. Min bror og jeg har et meget tæt forhold og er meget fortrolige.

Jeg har altid været meget bevidst om mit tøj, påklædning og hår. Jeg har ikke nødvendigvis været den der har gået i de dyre mærker, men jeg har altid haft min egen stil uanset hvad andre måtte synes. I dag kan jeg godt lide mærketøj og jeg kan lide at shoppe og især i Frankrig og København, hvor de har mærker som Karen Millen mm. Via min dans er jeg blevet god til at sminke og style mig selv, fordi det har været en vigtig del af konkurrencen.

Jeg er meget åben og imødekommende og har let ved at komme i kontakt med andre. Jeg siger altid min mening, hvis ikke den såre nogen og jeg er åben og ærlig og sjov. For to år siden døde min onkel, som stod mig meget nær. Det var mens jeg gik på efterskole. Det påvirkede mig så meget, at jeg fik en depression. Jeg gik til psykolog, som vi selv betalte for og det hjalp mig meget. I dag synes jeg selv at det går meget bedre, men jeg savner stadig min onkel og min morfar, som døde året tidligere. Det har været en svær tid, men modgang gør stærk, så jeg har lært meget af det.

Jeg går på 1. år HHX i Aalborg og det er jeg meget glad for og jeg synes også at jeg klarer mig godt. Jeg er motiveret for at lære og få en god uddannelse. Ved siden af min skole arbejder jeg hver anden uge som kassemedarbejder i Rema 1000, hver mandag har jeg fire hold som jeg underviser i dans og til sidst underviser hver onsdag i et projekt der hedder GAM3 som har fokus på børn i boligudsatte områder.

Når jeg afslutter min HHX eksamen, kunne jeg godt tænke mig at komme til New York og læse, danse eller gå model. Min bror har fået et golf scholarship i Texas og skal rejse til september i fire år. Sådan en udfordring kunne jeg også godt tænke mig. Jeg kunne godt tænke mig også at blive model og prøve det af, derfor ser jeg store muligheder i at skulle repræsentere Danmark i Kina i Miss Bikini International 2011.

Jeg tror på at der er en mening med alt i livet og der er en mening med der sker for en. Jeg ved at lige meget hvor dybt du kan falde kan du altid komme op igen. Det er vigtig at holde fast i de værdier der betyder noget for en. De værdier jeg værdsætter højt er min familie, mine venner, min dans og de elever jeg underviser. Jeg føler mig privilegeret ved at bo i et land, hvor alle kan få en uddannelse det er ikke alle forundt i verden. Det vigtigste er at tro på sig selv og være et godt menneske.

Mine styrker i denne konkurrence er helt klart at min personlighed altid skinner igennem. Når der er noget jeg vil, tøver jeg ikke med at insistere, og vil gå langt for at opnå det. Jeg vil rigtig gerne vinde og jeg er meget stolt over at skulle repræsentere Danmark, hvilket jeg også har gjort til VM i dans. Jeg ved at det kræver hårdt arbejde, at jeg skal være målrettet og holde fokus. De kvaliteter har jeg fået fra dansen. Jeg er en fighter.  Jeg glæder mig til at opleve Kina på grund af den helt anderledes kultur, og jeg glæder mig til at møde repræsentanterne fra de andre lande. Jeg er utroligt spændt på oplevelsen i det hele taget og spændt på at udfordre mig selv, men er samtidig også meget nervøs, da jeg stiller store krav til mig selv og altid ønsker at yde mit bedste.

Jeg deltager som repræsentant for Danmark i Miss Bikini International 2011, fordi jeg føler at jeg er en værdig rollemodel. Jeg mener at man godt kan være sød og ordentlig, samtidig med at man har udseendet med sig. Jeg håber det bedste for turen og jeg ser frem til hele oplevelsen.

Maja Leth Simonsen er blevet udvalgt af Lisa Lents fra Miss & Mister of Denmark organisationen til at repræsentere Danmark til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag