Så gik turen til landet!

 

Så blev det tirsdag og jeg skulle hele vejen til Køge, for at blive hentet af designeren Marie Sommer, som har butikken Marie D'ete Couture. Den ligger det allermest hyggelige sted langt ude på landet.

Da vi kom ind skulle jeg prøve hendes helt vildt smukke havfrue kjole, som der tog hende 5 uger at lave! Den skal jeg bruge som Nationalkjole, så det kunne ikke være mere perfekt! Den var en lille smule for stor, så hun gik i gang med at sy og gjorde en masse smart, så den kunne sidde fast!

Imellem tiden, snusede jeg lidt rundt i butikken og fandt to flotte kjoler, som hun gerne ville sponsore mig med! Hvor heldig kan man være?! Hvis I kunne tænke jer at se lidt mere af hendes smukke kjoler, kan I gå ind på hendes hjemmeside www.mariedete.dk.

Jeg siger mange mange tak til Marie for hendes kæmpe hjælp og gavmildhed! Følg mine forberedelser og min tur til Miss Bikini International 2011 i Kina her på siden.

Masser af kærlighed fra Maja!

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag