Masser af forberedelser inden den store rejse!

 

Hej alle!

Det er første gang jeg skriver her på bloggen, så I ved nok ikke hvem jeg er.

Jeg hedder Maja Leth Simonsen og jeg skal repræsentere Danmark til Miss Bikini International 2011 om få dage.

Siden i torsdags troede jeg at jeg havde næsten alt på plads.. Men nej! Jeg var langt fra færdig. Jeg har suset rundt til alverdens butikker i Aalborg og Vejle. Det har været stressende, men kanon fedt!!!

I fredags var jeg inde i min hjemby Aalborg, der havde jeg fået en sponsor ’Change’ som sponsorerer undertøj og bikinier til min deltagelse i konkurrencen. Lige fra da jeg kom derind blev jeg modtaget med åbne arme og vi kom godt i gang med at prøve en MASSE forskelligt. Der gik en time og så havde vi tre sæt bh+trusser klar og 3 sæt bikinier. SUPER fede!! Det var rigtig dejligt og trygt at være inde i deres butik – de var super søde og hjælpsomme. Så en kæmpe tak til Change for god service og det hele!

http://danmark.change.com/

Så blev til dagen i dag mandag, hvor jeg skulle hele vejen til Vejle. (Det var helt klart den lange tur værd). Jeg var så heldig at min bror og hans ven kørte mig, da jeg stadig ikke er fyldt 18 og intet kørekort har endnu.:( Først gik turen forbi LILLY, som forhandler festtøj, brudekjoler osv. De var simpelthen så søde og en der hed Heidi hjalp mig! Vi prøvede utallige smukke smukke kjoler og vi fandt frem til 2 cocktail kjoler jeg fik sponsoreret og 4 cocktail kjoler jeg måtte låne og 2 lange kjoler jeg også måtte låne. Jeg føler mig bare så heldig! Jeg er meget tilfreds med resultatet. WIIII!!!

www.lilly.dk

Derefter gik turen til Care For Style, til søde Laila og hendes fantastiske hyggelige klinik (hun er i øvrigt 9 gange Danmarksmester i at gelénegle. Der fik jeg lavet smukke franske negle på både hænder og tæer. De er blevet rigtig flotte og det er vigtigt at have pæne tæer og negle, da de jo ofte bliver set i forbindelse med photoshoots og når man er i bikini på stranden. Vi havde det rigtig sjovt og fik også taget nogle gode billeder. Nu er jeg landet i København og turen går videre igen i morgen!!

http://www.careforstyle.dk/

Jeg er meget glad for alt hvad jeg er blevet velsignet med! En kæmpe tak til Change, LILLY og Care For Style!

Følg mine forberedelser og min tur til Miss Bikini International 2011 i Kina her på siden.

Med venlig hilsen

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag