Hilsen fra Kina

 

Hej igen alle sammen!

Nu er det et par dage siden jeg sidst har skrevet - har haft super travlt. I dag har vi været henne og se The Great Wall, det var første gang siden jeg kom, at jeg virkelig følte jeg var i Kina. Der var god stemning og der var kinesisk musik, det var super fedt. Jeg troede vi bare ville blive sat af på muren men nej! Vi skulle bestige den, det var hårdt med alle trapperne og vi fik gang i pusten, men da vi nåede toppen, var det altså bare super fedt! Er så glad for at have været der. Vi skulle lave en masse photoshoot, så vi skulle både skifte bikini osv. hehe. Lidt pinligt, men ja! Udover det, så var det bare hammer hammer koldt - vinden blæste vanvittigt og mange af pigerne brokkede sig, men ville forblive lidt professionel, så tiede stille:-)) Mine solbriller er fra Louis Nielsen, fra deres SAND kollektion, det er lækkert.   Da vi kom hjem, fik vi lov til at sove lidt. Så skulle spise aftensmad, gæt hvad (RIS) hehe. Efter aftensmad var der træning til National kjolen. Håber jeg kommer til at klare det godt. Har jo en super flot national kjole fra Marie De'te. Efter det skulle vi have et stykke stof, som vi ikke selv måtte vælge og der skal vi selv til at sy vores egen bikinier, så det bliver spændende hvordan min kommer til at se ud. HAHA!

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag