Hjemme i Danmark igen

Hey igen.

Så er jeg hjemme i Danmark igen og har fået det hele lidt på afstand og det er blevet hverdag igen. Vil starte med at sige at det har været en kæmpe oplevelse at deltage i Mr. World og repræsentere Danmark.

Finaleshowet var kæmpe stort og en kæmpe oplevelse. Synes ikke rigtigt jeg var nervøs overhoved, selvom jeg vidste at det ville blive set af ikke mindre end 1 milliard mennesker verden over:) Alt gik også som det skulle og ingen lavede de store fejl. Dog fik vi alle et chok da top 15 blev kaldt frem. Hvor kom de mennesker fra??? Og hvordan var nogle af dem havnet der. Men det var jo hverken mig eller de andre der var dommere, men der blev da snakket og grint en del bag scenen af det hele:)

Det sluttede så med at Irland vandt og ham havde jeg slet ikke regnet med i top 15 heller, men han er altså den nye Mr. World, hvilket jeg ønsker ham tillykke med. Tror ikke der var mange der havde regnet med at han ville løbe med det hele og vi var også allesammen ret sikre på at min "gode ven" fra Tjekkiet ville ta den hjem. Men han sluttede som nr. 2. Men alt i alt en god sidste aften med allesammen.

Dagen efter skulle vi hjem og det var sgu sørgeligt at sige farvel til nogle af gutterne, da man var blevet godt tætte de 18 dage vi havde været der. Men det blev gjort uden en eneste tåre ;)

Nu har jeg været hjemme i snart 2 måneder og snakker stadig med de samme som jeg var meget sammen med derovre og rejser også i løbet af sommeren til nogle af dem:) Må dog vente lidt med at besøge min nye ven fra Bahamas da jeg liiiiige skal ha lidt flere penge til det:) Men men men, Bahamas skal jeg nok komme til. Og når jeg kommer dertil har jeg lovet at hjælpe med at samle penge ind til AIDS via nogle modeshows der. Så det vil jeg se frem til. Dejligt at kunne hjælpe sådan en sag ved at gøre så lidt og måske endda gøre en lille forskel.

Tilslut vil jeg takke alle der har været med til at få mig igennem det her.

Tak til Lisa Lents

Mine sponsorer

Og min familie og venner som har støttet mig igennem det hele.

 

Kevin

Skriv en kommentar

Vidste du at Mads Madsen kom i Top 15 til Mr. International i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag