Travlt travlt travlt!!Hej allesammen. Jeg ved det er noget tid siden jeg har skrevet sidst, men vi har simpelthen bare så travlt. Det er crazy! I går ankom vi om morgene til Qingdao. Vi skulle oprindeligt have været i Sanya, men det blev rykket til her i stedet. Vi kørte kl. 4.00 om morgenen og var her omkring kl. 11.00. Alle sov stort set hele vejen. Det bedste ved den lange bustur, var at vi fik chokolade. Har aldrig før været så vild efter chokolade. hehe. Mmmmmm:-))) Efter dette kom vi på værelserne. Jeg bor ikke længere med Hungery desværre - nu bor jeg med Holland. Men man skal jo også lære nye mennesker at kende. Føler nogle gange at hun tror hun er meget bedre end alle andre, men jajajaja! Det skal der også være plads til. Vi har fået til opgave at skulle sy vores egen bikini og dem der kender mig ved at jeg absolut ingen kundskaber har i at sy. Ved ikke engang hvordan man starter. Pyha. Den skal være færdig til imorgen, så jeg er på den! Nogle af de andre piger synes det er en form for meditation at lave de bikinier - ikke for mig nej. Vil hellere sove hehe.  Vi har siden sidst haft miss talent show, hvor jeg desværre ikke deltog. Så har vi haft Miss National Costume, fik desværre heller ingen plads der og så har vi i aftes haft Miss disco,:-) Min gode veninde fra Ecuardo blev 1 runner up, så det var super flot! Har desværre ingen billeder til jer, men skal nok få fat i dem!

udover det har vi bare mega mega travlt. Ingen tid til at sove. Idag stod jeg op kl. 05.00 og nu er klokken 00.40 og er stadig ikke kommet i seng. Løber rundt her.:-) Vi var på stranden i dag for photoshoot, det var rigtig rigtig dejligt. Der var dejlig varmt og solrigt.

Nå går i seng nu slash syr min bikini. Sov rigtig dejligt.

Godnaaaaaaat!

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag