Ord fra hjertet

 

Vågnede op i dag og havde en rigtig underlig følelse i min mave. Tror noget meget vigtigt gik op for mig. Denne her rejse er ikke bare en hård konkurrence for mig, den har været en del til at finde mig selv. Har været væk i at tænke så negativt om alt hele tiden de sidste to år. Har ikke haft overskud til noget i mit liv. Jeg ved nu hvor meget jeg virkelig værdsætter min familie og mine ægte venner. Har kunne mærke siden de sidste to år og især siden jeg kom her, hvem der bare uanset hvad er med mig i medgang og modgang (og hvem der ikke er). Tror det er på tide at få fortalt det til dem. Ville nogle gange ønske at jeg kunne tage mine to sidste år tilbage og gøre alt om. Men igen, hvis ikke de havde været som de var, ville dette ikke være gået op for mig. Føler at der er en lys fremtid foran mig og dette kun har gjort mig stærkere. Der er en ordsprog der siger "hvad der ikke dræber dig, gør der stærkere". Jeg føler mig som verdens heldigste lige nu. Har alt hvad jeg har brug for og intet at være ked af det over og hvor er det vildt at JEG er med i denne konkurrence. Det er jeg bare så så stolt over og vil også gøre andre stolte nu. Nu er det på tide at jeg giver alt det tilbage, som andre har givet mig. Vil gerne takke min familie og venner for alt hvad I har gjort for mig og alt hvad I har lagt øre til. En særlig tak til Lisa Lents for din hjælp, du ved jeg har haft brug for den og du har været en kæmpe støtte. Er så glad og taknemmelig for din hjælp. En tak til alle mine sponsorer - I har gjort denne konkurrence en del nemmere for mig. Pyyha nu fik jeg vidst også lettet alle mine tanker ud, men det er vel også det som det handler om.:-) Tak for jeres tålmodighed. I er de bedste. Vender tilbage med en masse nyt om Kina.  Mange glade og kærlige hilsner fra  Maja Leth Simonsen - Miss Bikini International 2011

Billede et: et lille venskabeligt foto med Miss Denmark, Miss Indonesia og Miss Sweden. De lyserøde stiletter er fra Platin sko. Find deres hjemmeside under sponsorer:-)

Billede to: Miss Denmark og Miss Sweden - er så glad for hende.:-) Hun er fantastisk at snakke med. Solbriller er fra Louis Nielsen. Find deres hjemmeside under sponsorer.

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag