Miss Tourism Queen Int. 2011 Day 5

 

Endelig ud af huset.

Vi må ikke forlade hotellet, da det er for farligt for os. Men I dag skulle vi endelig på tur, til Daming Palace National Heritage Park. Som er en stor park på flere km2, der er lavet dels til minde om kejseren og kejserindens palads, som lå lige præcis dér, og som man fortsat kan se ruinerne af og dels for at have en park folket kan komme i, og nyde naturen mm.

Vi fik den vildeste velkomst, med rød løber og et stort re enactment show, i krigs og geisha kostumer, som i det store hele skulle symbolisere at kejseren bød os velkommen. Vi fik et super flot tørklæde i thai-silke som en velkomstgave, og det er super blødt, så jeg tog mit på med det samme. Samtidig blev jeg super rørt over al den opmærksomhed og ikke mindst de anstrengelser de har gjort sig med hele showet, så jeg måtte knibe en lille tåre.

Herefter blev vi delt op i grupper og fordelt på små el-biler svarende til forvoksede golf-vogne med plads til 15 pers, da vi alle var fordelt, fik vi en stor flot blomster krans om halsen, hvorefter vi kørte rundt i parken. Vi endte ved noget der mest af alt lignede en polo-bane, og til kinesisk musik spillede kvinder på hest en slags polo, men bare med en stav og en blødere bold. Herefter blev vi kørt til et Hilton hotel et stykke væk, hvor vi fik en super lækker frokost, herunder den bedste svampe suppe jeg nogensinde har smagt, samt et enormt lækkert kage bord. Der var både et juletræ lavet af macaroons og verdens største brunkage hus, i hvert fald det største jeg nogensinde har set – i bedste hans og grete stil!

Da vi havde spist kørte vi tilbage, og her skulle vi på skift deltage i 3 aktiviteter. Mit hold startede med at lave vores håndaftryk i en plade ler, på det arkæologiske museum i Daming Palace National Heritage Park, hvori vi skulle ridse vores navn og titel. Herefter fik vi et fint silketørklæde på, og fik en lyn-undervisning i at lave kinesisk inspirerede fade, krukker, vaser mm. I ler, på en drejebænk. Jeg lavede først noget der mest af alt lignede et askebæger, herefter en vase, men jeg må indrømme at der nok ikke er nogen fremtid i det for mig, mit bedste råd, brug vand med moderation, ellers falder det sammen!!! ;o)

Den sidste aktivitet, gik ud på at banke et mønster i en opvredet stofserviet, og herefter farve mønsteret. Jeg og Miss South Africa prøvede denne aktivitet sammen, men det så lettere ud end det var, og vi lavede flere huller i servietten end godt var. Men der er ikke noget et smil til kameraet ikke kan redde..

Herefter blev vi kørt til en slags modeshow med kostumer/ dragter inspireret af tiden, det var enormt smukt, og igen måtte jeg lige fælde en tåre.. ja, ja.. kald mig bare tude prinsesse, men det vi oplever hernede svarer til den bedst tilrettelagte studie/charter rejse du overhovedet kan forestille dig!:o)

Efter denne aktivitet, gik vi op til et område, hvor en miniature version af det enorme område var bygget op, her kunne vi se husene som de var den gang kejseren boede der, og vi fik en guidet tur igennem  de vigtigste bygninger. Herefter kørte vi en tur rundt i vores forvoksede golfvogne for at se hele området. Det er en super flot park, og der er enormt mange mennesker der arbejder der.. der må være flere tusinde!! De nusser og pudser, fjerner ukrudt og vander, graver ud og bygger, underholder og administrerer, det er virkelig fascinerende. En anden ting jeg også bed mærke i, var at der var utroligt mange af disse udendørs fitness redskaber, og de blev brugt meget flittigt af de besøgende i parken!

Da vi kom hjem, kunne vi lige nå en hurtig bid aftensmad, før vi igen havde praktisk briefing og talentshow for de senest ankomne. Jeg har også i dag forsøgt at få fat på en karaoke version af en sang, men jeg har givet op overfor det kinesiske system, som blokerer stortset alle hjemmesider jeg eller google kan komme i tanker om og må trække mig fra konkurrencen:)

Nu er klokken halv 1, så jeg tror jeg vil kravle i seng, da vi har et temmelig langt og stramt program i morgen!:o)

Belinda S. Jensen

Miss Tourism Queen International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Mister World 2010 deltagerne var på et 7km langt velgørenhedsløb, hvor de startede oppe på det højeste punkt i Seoul.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag