Miss Tourism Queen Int. 2011 Day 3

 

I dag var det planen at vi skulle have kørt fra hotellet kl. 8 i morges til fotoshoot, men telefonen ringede lidt over midnat i går, at miss Germany og jeg var rykket til formiddagsholdet, så vi kunne sove ud.. Eller dvs. Næsten i hvert fald.. for lidt over 8 begyndte skolen på den anden side af vejen deres udendørs morgengymnastik, til ufatteligt høj musik. Jeg håber ikke det fortsætter hver morgen. Ud over det, så har jeg vænnet mit ret hurtigt til kinatid, men jeg lærte også på den hårde måde at kinatid ikke bare er Kinatid. Jeg havde nemlig indstillet mit ur efter Shanghai, men i Xi’an er de en time bagefter Shanghai. Så da vi skulle møde kl. 12.30 til fotoshoot i dag, mødte jeg kl. 11.30. Kunne slet ikke forstå at der ingen mennesker var i Lobbyen, og blev nervøs for at nogen havde lavet telefonfis for at få os til at komme for sent. Det var heldigvis ikke tilfældet! Vi endte dog først med at køre lidt over 13, fordi et par af pigerne har et lidt andet tidsbegreb end vi har i Danmark. Men det er jo bare en del af oplevelsen.

Vores fotoshoot foregik i en sindssygt flot park midt i Xi’an, med søer, templer, restauranter, bakker, vandfald, statuer, det var SÅ flot !

Jeg havde en kæmpe fordel i og med at jeg er fra Danmark og dermed vant til det kolde vejr. De fleste af de andre piger brokkede sig rigtig meget over at de frøs og pakkede sig selv helt ind i tørklæder og jakker. Selve fotoshootet var lidt sjovt, for i Kina har de en lidt anden idé om hvilke positurer du bør bruge ved fotoshoots, så det skulle jeg måske have studeret nærmere, men jeg synes nu at det gik fint, selvom vi ikke var helt enige..

Lige efter shootet, stod en masse pressefotografer klar til at fange os, så jeg gik bare direkte over til dem, og fortsatte. Alle de andre piger beholdt deres jakker på, så jeg tror det gav lidt plusser på min konto, at jeg kunne klare mig uden, da pressen var ret glade for min kjole. Jeg var også den eneste med en lyserød/cerise/pink kjole, og jeg ved at kinesere har en forkærlighed for den farve.

I dag fik vi også udleveret vores sash, det betyder at fra i dag af er det slut med fjollerier, for nu kan alle se hvor jeg kommer fra. Det betyder selvfølgelig først og fremmest at vi skal tænke rigtig meget over hvad vi gør, fordi vi hver især repræsenterer vores land. Så hvis jeg er sur og tvær tror de jo at alle i Danmark er det. Jeg må sige at nogle lande klarer opgaven bedre end andre.

Igen i dag er der mange deltagere som er ankommet, så indtil videre er i morgen fridag, i hvert fald indtil telefonen ringer og vi får en anden besked:o) Jeg tror jeg vil stå tidligt op, og smutte ned i poolen på 3. Vi må under ingen omstændigheder forlade hotellet, fordi det er for farligt, specielt for mig som har langt lyst hår.

 

Godnat fra Xi’an!:o)

 

Belinda S. Jensen

Miss Tourism Queen International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag