Miss Tourism Queen Int. 2011 Day 4

 

National kostume og Talent konkurrence

I dag var det planen at vi skulle lave absolut ingenting, så Miss Germany og jeg besluttede os for at sove længe, men det varede kun til lidt over 10 hvor telefonen pludselig ringede og vi fik besked på at møde om 1,5 time i vores national outfit. Ligeså skulle vi også medbringe vores finalekjole, da farverne på dem skal indkorporeres i koreografien til finaleshowet. Herefter havde vi en praktisk briefing indeholdende ”do’s and dont’s”, ligesom vi skulle deles op i grupper alt efter hvilke busser vi kører i, samt øve vores gruppebillede. Gruppebilledet skal vi nemlig posere til et par gange i løbet af en dag, så det er vigtigt at vi kan stille op på under 1 minut, når vi nu er så mange mennesker, jeg er med mine 178cm blandt de højeste og står derfor på bagerste række imellem Miss Mexico og Miss Brazil. Herefter havde vi lige en times fritid, hvor jeg fik skrevet min eksamens synopsis færdig og sendt den, det var super dejligt at få det ud af min verden, eksamen kan jeg altid bekymre mig om på den anden side af nytår ;o)

Herefter var der middag i restauranten, efterfulgt af en øvelse på talentshowet, hvor hvert land som stiller op får 2 minutter de kan bruge på at synge, danse, stå på et ben og sjippe mens man jonglerer etc. Selv var jeg ikke informeret om konkurrencen før i går aftes da jeg ankom fordi de glemte at sende en mail ud om det til alle National Directors, så jeg deltager desværre ikke, jeg har dog forsøgt at finde en ”instrumental” version af et par sange, jeg ville stille op med, men youtube er spærret ligesom facebook, og hver gang jeg besøger en ny side, bliver den ligeledes blokeret efter 5 minutter. Det er møg hamrende irriterende, for at sige det mildt. De har heldigvis ikke blokeret min mail eller grooveshark endnu!:o)

I løbet af aftenen ankom flere piger, så hele nationalkostume ræset gik op i en højere enhed. Personligt kan jeg bedst lide Miss Panamas national kostume, I får at se hvorfor.

Da vi var færdig med dagens skema, fik jeg endelig tid til en skype-date med Nikolas, men bedst som vi sad der, kl. halv 2 om natten og troede at vi kunne få lov at være os selv, ringer telefonen og jeg må smutte med det samme. Vi får en ca. plan fra dag til dag, men inden der er gået en time, er den allerede ændret fuldstændig, så det gælder om at holde tungen lige i munden!

Belinda S. Jensen

Miss Tourism Queen International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Miss Danmark overtog rettigheder til alle 6 Grand Slam skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag