Miss Tourism Queen Int. 2011 Day 2

 

Hvornår dag 2 starter, kommer vel egentlig an på hvilken tid jeg regner efter. I Kina tid, startede dagen sådan ca. Da vi fløj fra Amsterdam, under boarding spottede jeg en smuk høj kvinde, fangede hendes øjne og så smilede hun. Miss Romania er med mit fly, yes – så er jeg ikke alene. Det føles ellers pludselig ret ensomt, kinesere er generelt ikke super høje og så er jeg i øvrigt den eneste blondine de har taget med ombord på denne store Boing 747.  Efter take-off forsøger jeg at ligge en strategi for hvornår jeg skal sove for at tilpasse min rytme til kinesisk tid. Det går ikke skide godt, da jeg er lidt optaget af at skrive Synopsis i metode og videnskabsteori, som skal afleveres inden fredag, men jeg bukker til sidst under og putter mig ned under tæppet, med Enya på iPod’en for at overdøve de grædende spædbørn.

Jeg vågner igen nogle timer senere af duften af morgenmad. Jeg skynder jeg mig lige at snuppe min taske med ud på toilettet, så jeg kan skifte kjole, stiletter og lige få lagt en ordentlig make-up inden vi lander.

Efter en lynhurtig transfer i Shanghei lufthavn og en omgang KFC (anti-model-mad) var vi med flyet videre til Xi’an. Vi sov mere eller mindre alle sammen, jeg gjorde i hvert fald – tungt!

Men da vi landede nåede jeg lige at rette lidt på make-uppen inden vi fik den vildeste velkomst. Det havde jeg slet slet ikke regnet med. Vi fik alle en kæmpe blomsterkrans om halsen med orkideer og hele molevitten, så fik jeg givet mit første lyn-interview og vi fik taget et par hundrede billeder før vi blev kørt til hotellet. Her bor jeg sammen med miss Germany, jeg kan stadig lidt tysk fra da jeg boede dernede og hendes engelsk er ikke det bedste, så jeg tror vi er et godt match.

I morgen skal vi til aftenkjole fotoshoot fra kl. 8:30 kinatid, så jeg vil hoppe i seng nu..

 

Belinda S. Jensen

Miss Tourism Queen International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at det er 2.gang nogensinde at en dansk deltager skal repræsentere Danmark til Mister World?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag