Final is over! Denmark in Top 24!

 

Hola! Har lært en masse spansk faktisk, fordi mange af mine rigtig nære veninder her er spansk talende. Det er super cool! ;) I er sikkert spændte på at høre hvordan det er gået. Jeg var i hvert fald spændt! Vi stod op kl. 08.00 i dag, for at møde kl. 08.30, men os piger er altid sent på den, så vi kom først til at køre herfra kl. 09.40. hehe. Det er sommetider lidt surt show, hvis man kommer til tiden. Har dog efterhånden lært, at man ikke skal komme til tiden, da der absolut INGEN mennesker er der, før tidligst en halv time efter ankomsttidspunkt. Også selv afstandsdamerne.

Nå men efter vi endelig kom af sted var der ikke tid til noget afslapning overhovedet. Vi kørte showet igennem to gange inden, den første gang med rettelser og anden gang med fuld garderobe. Vi skulle først have national kostume, derefter var vi delt ind i grupper vi var gruppe 1 fra nr. 1 -30, det var den sejeste gruppe synes jeg. Vi var sexede sejlinder, i kan se billedet længere nede! Rigtig hot. Hehe. Efter det skulle vi bære en hvid bikini, som var til top 24 udvælgelsen. Efter det skulle top 24 (som var mig) skynde sig at skifte til en sort bikini, for at de så skulle vælge top 12. Top 12 skulle bære en kinesisk kjole og derefter skulle alle skifte til en rød bikini. Jeg kan love jer for at der var mange skift og meeeget travlt.:) Det ser altid så fredsfyld ud på scenen, men må sige at det er rent kaos omme bagved.

Miss check republic blev ikke valg til top 12, men top 24. Hun var rigtig ked af det, hun havde helt sikkert regnet med at komme i top 12. Hun var meget sur også. Jeg sagde til hende, i Danmark siger vi tab og vind med samme sind, så det synes jeg du skulle prøve. Det gjorde jeg i hvert fald og jeg er så glad for de andre piger som kom i top 12. Vinderen i aften var Polen, hun er en helt fantastisk pige. Jeg er meget glad for at det var hende der vandt, hun er bare rigtig ydmyg og omsorgsfuld. En rigtig sweetheart.

Efter hele showet var der tid til en middag med dommerne og andre kinesiske gæster. Det var rigtig sjovt, det blev skålet en masse med rødvin. Fik også taget en masse billeder med Miss Swedens kamera. Nu er festen over og vi ville have gået hen til Rumba, som er en bar, men den lukkede desværre kl. 01.00 og klokken er nu 02.30. i morgen får vi lov til at sove længe og have en slappe af dag – det er fantastisk!! Det har vi haft brug for. De sidste par dage har været nogle killer dage.:) Men Jeg vil gå i seng nu. Skriver mere på bloggen i morgen.

Mange kys fra Maja

Miss Denmark (mig) i sejler kostume!

Miss Denmark hjælper Miss France med at få hendes sko på, de sko tog omkring 10 minutter af få på selv.:-)Men flotte er de.

Miss Moldova, Miss Romania, Mr lee (tror han staves sådan, han er chef i dette) Miss Singapore, Miss Sweden, Miss Denmark & Miss Scotland

Min smukke kjole er fra Lily!

Miss Denmark og Miss America (USA) Hun er bare såå sød og hun bor i Las Vegas. Hende skal jeg besøge! hehe. Der er nogle billeder af os sammen, hvor vi ligner hinanden rigtig meget, så vi kalder hinanden for sister.:-) Hun er herlig. Min smukke kjole er fra Lily og mine fantastiske negle som stadig er smukke og har holdt i fire en halv uge er fra Careforstyle:-)

Godnat allesammen!

Take Care.

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag