Maria Mawuena

Maria Mawuena
Deltager i Miss Universe Denmark 2019
Placering/Titel: 2nd Runner-up

Jeg havde en utrolig god oplevelse ved min deltagelse. Jeg mødte nogle skønne og meget forskellige mennesker, som jeg stadig har tæt kontakt med, lærte en masse på Bootcamps bl.a. ved de kurser/workshops, der blev afholdt. Når jeg tænker tilbage kan jeg ikke andet end at smile. Det har virkelig givet mig så mange gode minder, der ikke kan sammenlignes med noget andet man kommer til/har oplevet.
Dagene var selvfølgelige hårde til tider ift. catwalk træning, men var i det store billede kun en kæmpe bonus, da vi ved hjælp af denne kunne føle os selvsikre og trygge på scenen.
Det var rigtig hyggeligt at have en form for "girls day in" hver weekend i form a Bootcamps, da vi kunen få lov til at gå "full glam" og udvikle vores feminine side.
Det at stå på en scene og optræde samt gå catwalk og holde "mini taler"/svare på spørgsmål foran så mange mennesker, var ikke noget jeg nogensinde ville tro at jeg kunne gennemføre. Men jeg gjorde det, og på den måde fik jeg overgået nogle grænser, som jeg er meget stolt af.

Som ovenfor nævnt har jeg fået nogle gode og unikke venskaber, som jeg kan dele disse minder med, og som ved præcis hvad jeg snakker om. Yderligere har jeg også fået en masse selvudvikling i forhold til at være disciplineret/udholden og ikke at give op. Det at jeg placerede mig i top 3, bekræfter for mig selv, at det virkelig kan betale sig. Yderligere har jeg helt sikkert forbedret mine feminine sider og lært en masse om beauty.
Noget af det største jeg tager med mig udover det nævnte er Charity.
Vi blev opfordret til at gå ud og finde en velgørenhed, som vi kunne se os selv brænde for. Det gjorde jeg, og jeg er stadig i dag næsten et år efter medlem af samme velgørenhed og har fået en stilling, der betyder at jeg kommer til at være en af deres frontfigurer og med til at skabe allerstørst inflydelse for organisationen. Yderligere har jeg været rundt og holde taler m.m. på skoler for velgørenhedsorganisationen, og det at jeg har stået både løbende ved Bootcamps og samt foran +500 personer på en scene og snakket, hjalp mig helt sikkert også med dette.

Jeg vil rigtig gerne anbefale andre at melde sig til Miss Danmark, da det er en oplevelse man sent vil glemme. Jeg tænker tit tilbage på tiden og mindes alle de gode og vilde ting vi gennemgik. Fra de hyggelige, men også energikrævende bootcamps til at stå på scenen foran flere hundrede mennesker og gennemfører noget, man kun kunne drømme sig til forinden. Det er en speciel oplevelse, som kun få mennesker får muligheden for at prøve.

Af Miss Danmark Mentor Teamet/Lisa Lents var der en varm, men også disciplineret atmosfære. Mentor pigerne og Lisa var virkelig nogle rare personer og gode til at sørge for at de hårde dage afsluttedes med et smil på læben og endnu et godt minde. Derudover kunne man også mærke at både pigerne samt Lisa er professionelle og gerne ville gøre deres bedste for at gøre os til de bedste Beauty Queens. På den måde kunne man mærke disciplinen skinne igennem, og det fik en til at føle sig ekstra motiveret.

/ Maria M. Rasmussen

 

Catharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag