Anders Houmann - Mr. Universe Model Denmark 2010

 

Danmarks bud på Mr. Universe Model 2010 er den 26-årige Anders Houmann. Anders er født op opvokset i Vestbjerg, men flyttede til København for at søge nye udfordringer i livet, og udleve en drøm om at prøve kræfter af som skuespiller og model. Siden har han fået en masse oplevelser både som model og skuespiller hjemme i Danmark og udlandet. Han har været bosat i England, rejst rundt i USA, og gået på skuespillerskole i Los Angeles. Af anden tidligere livserfaring, har Anders bl.a. tilbragt 2 år ved Militærpolitiet.
Udover at arbejde som model/skuespiller, læser Anders til Multimedie Designer, men drømmer om en dag at kunne forfølge sin drøm og beskæftige sig med skuespil og modeljobbet på fuldtid.

Som person er Anders meget udadvendt og kan godt lide at have mennesker omkring sig. Han er tilhænger af det aktive liv og elsker de oplevelser og udfordringer tilværelsen stiller han for. I sin fritid kan han godt lide at holde sig i form, bruge tid med familie og venner og rejse.

Af ambitioner i livet har Anders en drøm om at bo og arbejde i udlandet, hvor målet er at arbejde i Medie industrien enten som en dygtig Multimedie designer eller skuespiller/model.
Anders lever i nuet og elsker en god oplevelse, og med mottoet: "Today is the tomorrow, I was so worried about yesterday" tager han 1 dag af gangen og ser altid frem ad og aldrig tilbage.

Anders er stolt og beæret over at have fået mulighed for at repræsentere Danmark til en af verdens største modelkonkurrencer Mr. Universe Model 2010.
Anders er bl.a. blevet udvalgt til at repræsentere Danmark til Mister Universe Model 2010 konkurrencen på grund af sin erfaring som model, positive sind og konkurrencementalitet. Vi håber på at deltagelsen i Mr. Universe Model 2010 konkurrencen kommer til at åbne en masse døre for Anders både i Danmark og internationalt.

Anders Houmann placerede sig i Top 15 til Mr. Universe Model 2010 konkurrencen i Den Dominikanske republik, som den første danske mand nogensinde, under ledelse af den danske direktør Lisa Lents.

Højde: 193 cm
Hårfarve: Mørkeblond
Øjenfarve: Grønne
Tøj str.: 52
Sko str.: 44
Bryst: 110
Talje: 80
Hofte: 84

Vil du gerne lave et interview med Anders Houmann
skal du kontakte National Director Lisa Lents.

Anders Houmann placerede sig i Top 15 til Mr. Universe Model 2010 konkurrencen, som den første danske mand nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag