Greetings fra Santo Domingo!

Hej derhjemme..

Dette bliver så mit første blog inlæg fra Mr. Universe Model 2010 i den Dominikanske Republik.

Jeg må indrømme det hele har været noget hektisk de første par dage, hvilket også er årsagen til jeg først har givet lyd fra mig nu.. J

Ankom Mandag aften ved en 20 tiden hvor jeg blev hentet af Mr. Robert Flores, - bagmanden bag hele Mr. Universe, Universet… Eller hvad man nu siger. J

Selvom jeg først ankom til hotellet ved en 21 tiden var der stadig 25 grader udenfor, så vejret kan jeg bestemt ikke klage over. –Det er faktisk så godt at jeg om tirsdagen, da vi havde dagen til os selv, besluttede mig får at få min første solskoldning efter 20min i solen.. Typisk…. Min roomie for de første par dage er så blevet Mr. Venezuela, super flink fyr. – Hans engelsk er dog meget begrænset, men vi klarer os med de ord han nu kan, og lidt opfindsomme armbevægelser.

I går, Onsdag, var så dagen hvor dagen hvor det gik løs. Vi skulle mødes ved hotellets pool hvor vi skulle præsenteres for pressen, -Først iklædt i hvidt også i blåt badetøj. – Her var jeg så den ENESTE der ikke var iklædt speedos, men det passede mig nu fint.. ;)

Herefter gik turen til et konference center hvor den første dag af den Dominikanske Republik’s Fashion Week skulle afholdes.. Det var sgu noget af en oplevelse. Vil tro vi var omkring 120 modeller inklusiv os fra Mr. Universe. – Vi blev så udvalgt af forskellige designere til at vise deres tøj frem på catwalken. Jeg blev først udvalgt til at gå for Mr. Robert Flores i hans tøj kollektion. Dette bestod af et par bukser også selvfølgelig det jeg frygtede allermest….: SPEEDOS, meget små speedos!!!:) Var ikke helt tryg ved tanken da jeg ikke ligefrem er speedos-typen, men som Robert sagde: ”People wants to see Denmark in speedos” så tog den i stiv arm alligevel. J Efterfølgende var det så en designer fra Venezula/USA ved navn, Felizola. Her stod den heldigvis på gråt jakkesæt, hvilket var lidt mere i min boldgade..:)

Efter showet stod den på en kort after-party, men alle var godt trætte efter en lang dag, så det var en kort fornøjelse for vi tog tilbage på hotellet og på hovedet i seng.

Det er nu Torsdag morgen og vi venter på endnu en dag i modens tegn. Skal mødes i lobbyen nu her, så må hellere slutte. Håber jeg snart får tid til at skrive igen.

Anders

Skriv en kommentar

Anders Houmann placerede sig i Top 15 til Mr. Universe Model 2010 konkurrencen, som den første danske mand nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag