Kristian Greiff - Mr. Denmark Manhunt International 2010

Jeg er født, opvokset og bor i Køge. Jeg er læreruddannet og har siden 2005 arbejdet i overbygningen på Munkekærskolen i Solrød Strand på deltidsbasis. Pt. underviser jeg en 8. klasse i dansk. Ved siden af lærerarbejdet arbejder jeg som freelancemodel. Jeg har blandt andet været kampagnemodel for Fleggaard, Goldproductsinternational og MAC. Indtil videre har modelarbejdet begrænset sig til Danmark og det skandinaviske marked, men jeg håber på, at min deltagelse i Manhunt International, også kan give mig nogle muligheder i udlandet.

Min familie og venner bakker 100% op om mit eventyr til Taiwan. I det hele taget har de altid støttet op omkring mine projekter. I 2007 vandt jeg konkurrencen; Danmarks flotteste Overkrop og i den forbindelse var jeg i et år Veet’s kampagnemodel i hele Norden. I 2008 blev jeg Årets Mand i samarbejde med Davidoff og Woman, I 2009 stillede jeg op i Athletic Fitness, og denne sensommer kom jeg i finalen i Årets Brillelook 2010, hvor jeg deltog i modeshow i forbindelse med modeugen i Forum.

Som person er jeg entusiastisk, udadvendt og disciplineret. Dette kommer til udtryk i mange af de ting, jeg foretager mig. Som lærer elsker jeg at inspirere mine elever til at opnå deres mål. Jeg har nemlig altid sat nye mål for mig selv, fordi jeg tror på, at det udvikler mig som person. Jeg elsker konkurrence, fordi det presser mig til at yde mit bedste. Jeg har en stor interesse i fitness, og jeg træner på daglig basis for at holde mig i god form. Ligeledes er jeg meget opmærksom på, hvilken kost, min krop har bedst af. Som model er det vigtigt, at jeg tager mig ud fra min bedste side, så på den måde hænger min interesse godt sammen med mit arbejde.

Jeg vil fortsætte med at stræbe efter de mål, jeg sætter for mig selv. Uanset om det er et stort eller lille mål, har det betydning for min udvikling i livet. Det er svært at forudse, hvad fremtiden bringer. Jeg ser mange muligheder foran mig. Frem for alt vil jeg leve i nuet med et lyst sind og få det bedste ud af livet.

Højde: 181 cm
Hårfarve: Brunt
Øjenfarve: Blå-grønne
Bryst: 105 cm
Talje: 85 cm
Hofte: 97 cm

Ønsker du at lave et interview med Kristian Greiff, bedes du kontakte National Director, Lisa Lents.

Vidste du at danske Aino Korwa blev nr. 2 til Miss Universe 1963?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag