Manhunt 14. november 2010

Søndag den 14. november 2010

 

I dag skulle vi allesammen gå fashion show, bl.a. i vores national costume. Jeg var lidt ked af, at jeg ikke havde noget våben til mit vikingekostume. Især når man ved at runden tæller 25% til finalen!

Bagefter var der charity auction og jeg fik solgt en af mine sponsorgaver fra Royal Copenhagen; et muselmalet kagefad, for 5500 taiwanske dollors svarende til ca. 1100 kroner I øvrigt det bedst indbringende beløb af alle gaverne, der blev auktioneret bort:)

 

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Catharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag