Kontakt Miss Danmark Team

Lisa Lents

- Direktør

lisalentsdk@gmail.com

Edina Lents

- Freelance kommunikationsrådgiver

kontakt@missdanmark.dk

MENTOR TEAM 2019

Sandra Vester
Aisha Isabella Hansen
Amanda Petri 
Helena Heuser 
Mille Malihini Jul 
Anna Diekelmann 
Celina Riel 
Natasja Kunde 

OM MISS DANMARK® ORGANISATIONEN

Den tidligere Miss Danmark - Lisa Lents står bag Miss Danmark® organisationen, som er Danmarks førende organisation indenfor skønhedskonkurrencer. Hvert år sender vi danske repræsentanter af sted til nogle af verdens største skønhedskonkurrencer såsom Miss World, Miss Earth, Miss Tourism, Miss Model of the World, Mr. World mfl. Vi arbejder grundigt og ambitiøst for at scoute, caste og udvælge de kvinder og mænd, som skal repræsentere Danmark internationalt, hvor der bliver sat stor fokus på udseende, udstråling, elegance, evner foran kameraet og på catwalken, samt personlighed og ambitioner. 
Miss Danmark® organisationen har store ambitioner omkring at gøre Danmark til en af de nationer, man tror på ude i den store verden når det gælder internationale skønhedskonkurrencer. 
Organisationen har velgørenhed som sit hjertebarn. Vi arbejder ud fra et program "Beauty With A Purpose", som blev grundlagt tilbage i 1972, af stifteren bag den britiske Miss World Organisation, Julia Morley. Siden har Miss World® været med til at indsamle donationer til udsatte og syge børn i verdens brændepunkter gennem diverse velgørenhedsorganisationer. 
Miss Danmark® organisationen vælger hvert år en velgørenhedsorganisation som bliver støttet under Miss Danmark® forløbet. 
Udover dét, er Miss Danmark® med til at starte 30 nye velgørenhedsprojekter med Miss Danmark® finalisterne, som hver især vælger et individuelt projekt, der står dem nært. Gennem konkurrencen, får du mulighed for at gøre en forskel ved at sætte fokus på en valgfri velgørenhedsorganisation.

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
Facebook: www.facebook.com/MissDanmark
Instagram: www.instagram.com/MissDanmark.DK
Twitter: www.twitter.com/MissDanmarkDK
Youtube; https://www.youtube.com/channel/UCwD6ETP-PWXXMWycExfD-Pg
Snapchat: MissDanmark.dk

Menu
Links

Vidste du at den første Mr.World konkurrence blev vundet af belgieren Tom Nuyens i 1996?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag