Om Miss Danmark


Miss Danmark er Danmarks førende organisation der speciliserer sig indenfor skønhedskonkurrencer. Der findes et hav af skønhedskonkurrencer, men Miss Danmark organisationen beskæftiger sig hovedsageligt med ”Grand Slam” skønhedskonkurrencer, som Miss World.

Vi sender op til flere gange om året deltagere fra Danmark til at repræsentere de danske farver til nogle af de mest eftertragtede og storslåede internationale skønhedskonkurrencer rundt omkring i verden.

Miss Danmark er den eneste skønhedskonkurrenceorganisation i Danmark, som har rettigheder til de største skønhedskonkurrencer i verden for mænd, samt har organisationen rettigheder til den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden for kvinder, Miss World, som er 3. mest sete begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold. Miss World bliver hvert år transmitteret til 2,2 milliarder mennesker, og har deltagelse med op til 120 deltagere hvert år.


Miss Danmark organisationen arbejder grundigt og ambitiøst for at scoute, caste og udvælge de kvinder og mænd, som skal repræsentere Danmark internationalt, hvor der bliver sat stor fokus på udseende, udstråling, elegance, evner foran kameraet og på catwalken, samt personlighed og ambitioner. Til de mandlige skønhedskonkurrencer bliver der som regel sat meget fokus på fysik og udholdenhed.
Miss Danmark Organisationen har et godt samarbejde med forskellige udenlandske skønhedskonkurrenceorganisationer, som sender repræsentanter til mindre internationale skønheds- og modelkonkurrencer.

Miss Danmark organisationen ramte fornyligt plet, da de valgte at sende Anders Houmann til at repræsentere Danmark til Mister Universe Model 2010 konkurrencen i den Dominikanske Republik. Han har som den første danske mand nogensinde opnået en flot Top 15 placering til konkurrencen. Anders har formået at sætte Danmark på verdenskortet og har dermed øget de danske chancer for at klare sig godt til konkurrencerne i fremtiden. Anders er nu blandt universets 15 mest eftertragtede mænd.

Miss Danmark organisationen har store ambitioner omkring at gøre Danmark til en af de nationer, man tror på ude i den store verden når det gælder internationale skønhedskonkurrencer.

Lisa Lents som står bag Miss Danmark Organisationen ejer som den eneste i Danmark rettigheder til følgende skønhedskonkurrencer:

 • National Director Denmark - Miss World
 • National Director Denmark - Mr. World
 • National Director Denmark - Miss Model of The World
 • National Director Denmark - Miss Bikini International
 • National Director Denmark - Mr. Universe Model
 • National Director Denmark - Mr. International
 • National Director Denmark - Manhunt International
 • National Director Denmark - Mr. Earth Worldwide

Lisa Lents står for følgende konkurrencer i udlandet:

 • National Director Sweden - Miss Bikini International
 • National Director Sweden - Mr. International
 • National Director Norway - Mr. International

Vidste du at Alexander Bach vandt Mr. Friendship Award til Manhunt International 2012 i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag