Manhunt International - 10. november 2010

Onsdag den 10. november 2010

Konkurrencen startede for sindssygt. I det øjeblik jeg ankom til hotellet, fik jeg at vide, at jeg havde 30 minutter til at gå på mit værelse, tage et bad og komme ned igen i smoking, ready for photoshoot. Bagefter skulle jeg også have taget billeder i sponsorshorts i Danmarks farver; rød og hvid. Efter 27 timers rejse og dertil hørende jetlag, var det noget af en udfordring, men det fik også adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen og yde mit bedste!

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Vidste du at Danmark i 2010 var repræsenteret i 4 forskellige mandlige skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag