Manhunt International - 10. november 2010

Onsdag den 10. november 2010

Konkurrencen startede for sindssygt. I det øjeblik jeg ankom til hotellet, fik jeg at vide, at jeg havde 30 minutter til at gå på mit værelse, tage et bad og komme ned igen i smoking, ready for photoshoot. Bagefter skulle jeg også have taget billeder i sponsorshorts i Danmarks farver; rød og hvid. Efter 27 timers rejse og dertil hørende jetlag, var det noget af en udfordring, men det fik også adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen og yde mit bedste!

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag