Manhunt International

 

Manhunt International er en stor international skønhedskonkurrence for mænd. Manhunt konkurrencen startede i 1987 hvor Alex Liu, som er direktør for konkurrencen besluttede sig for at afholde den første skønhedskonkurrence for mænd i Singapore. Der var mange skønhedskonkurrencer for kvinder i landet, men ingen for mænd, dermed blev Manhunt den første i Singapore. Manhunt blev til Manhunt International i 1993.  Den første konkurrence blev afholdt i Australien, hvor Tyskland vandt med Thomas Sasse foran 25 andre kandidater.

Konkurrencen blev sidst afholdt i 2012 i Thailand, hvor Danmark blev repræsenteret af Alexander Kolte Bach, som konkurrerede med over 50 lande. Alexander placerede sig flot i Top 15, samt vandt titlen som Mr. Friendship. June Macasaet fra Filippinerne blev kåret Mr. Manhunt International 2012/2013, på 2. pladsen kom svenske Peter Bo Johnsson og nr. 3 blev Martin Wang fra Macau. 
Manhunt International fokuserer på at promovere nye ansigter i modelbranchen.

Deltagerne bliver bedømt på følgende til konkurrencen:

 • Evner på catwalken: her bliver der lagt vægt på hvordan man bærer tøjet på catwalken, ens stil,  tilstedeværelse på scenen, samt selvtillid og udstråling.
 • Evner foran kameraet: her bliver man bedømt på hvor fotogen man er. Deltagerne bliver fotograferet af nogle af landets bedste fotografer, og her er det vigtigt at ens personlighed kan skinne igennem på billederne, og man virker afslappet foran et kamera.
 • Fysik: Deltagerne skal være velproportioneret og sportstrænet. Man skal vise at man fører en sund livsstil. De leder ikke efter en bodybuilder type.
 • Personlighed: De er på udkig efter en person med en tiltalende personlighed. Man skal have en positiv attitude, være velopdragen, åben og social. Vinderen af Manhunt International skal være en god rollemodel og ambassadør for sit land, samt Manhunt International konkurrencen.

Manhunt International 2013 er blevet rykket til 2014, hvor Danmark er atter repræsenteret.

Krav for deltagelse:

 • Du er mellem 18 – 30 år gammel
 • Du er min 180 cm høj
 • Du er sportstrænet (ikke bodybuilder)
 • Gerne en smule erfaring som model
 • Du skal kunne tale engelsk
 • Du kan være en god ambassadør for dit land
 • Du har en tiltalende personlighed og har mod på at indtage verden

Lisa Lents ejer rettigheder til Manhunt International konkurrencen i Danmark og står for udvælgelsen af den danske repræsentant.

Læs mere om konkurrencen her:

http://www.manhunt.com.sg/

Manhunt International 2010 vinder - Peter Menky fra SlovakietVidste du at Lisa Lents kom i finalen til Miss World Talent 2008 konkurrencen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag