Josephine-Emilia Nielsen kåret Miss Teen Danmark® 2016


16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen er blevet kåret Miss Teen Danmark® 2016 af Miss Danmark® Organisationen og skal nu repræsentere Danmark til talent og skønhedskonkurrencen Little Miss & Mister Galaxy 2016, som bliver afholdt i perioden 01.-08. April i Kutaisi, Georgien. Little Miss & Mister Galaxy 2016 er en talent/modelkonkurrence for børn og unge i alderen 4-18 år.

Josephine-Emilia er fra Horsens, er eliterytter og model. Hun er meget passioneret omkring ridning og er 2x Danmarksmester i dressur. I sin fritid bruger hun meget af tiden på ridningen og har en stor interesse for skønhed og mode. I fremtiden drømmer hun om at uddanne sig til jurist, samt arbejde som berider.

Josephine-Emilia skal konkurrere i Teen klassen mod unge piger fra hele verden. I løbet af ugen skal deltagere på seigseeing og opleve de smukke omgivelser i Georgien og så skal de deltage i diverse gallamiddage, receptioner mm. Der vil være forskellige delkonkurrencer undervejs bl.a. en national kostume runde, talent konkurrence, Galaxy Stars show, modeshows mm. 

Der bliver konkurreret i 4 forskellige klasser:

4-7 år - Mini
8-11 år - Little 
12-15 år - Pre-teen
15-18 år - Teen

"Valget er faldet på Josephine-Emilia fordi hun er en guddommelig smuk ung kvinde med begge ben på jorden, hun er talentfuld, ambitiøs, og konkurrencemindet, som er en rigtig god kombination når man deltager i en international talent/modelkonkurrence. Vi er stolte over at hun skal repræsentere Danmark til Little Miss & Mister Galaxy 2016, og er sikker på at Josephine-Emilia kommer til at klare sig godt til konkurrencen og får sig en uforglemmelig oplevelse og en masse nye venskaber.", siger direktøren for Miss Danmark® - Lisa Lents, som har stået for udvælgelsen af den danske kandidat.

Lisa Lents er desuden inviteret som en del af juryen til Little Miss & Mister Galaxy 2016 i Georgien sammen med få andre direktører fra forskellige lande.

Stort tillykke til Josephine-Emilia med titlen og vi ønsker hende al mulig held og lykke til konkurrencen!
Følg hendes eventyr på Miss Danmarks® officielle Facebookside & Instagram hvor hun vil opdatere med billeder, videoer og dagbog fra forberedelserne, samt turen til Georgien.

Brug og kreditering af billeder skal aftales med den enkelte fotograf.

Ønsker du at lave et interview med Josephine-Emilia, bedes du kontakte Lisa Lents på: lisalentsdk@gmail.com

Miss Danmark® Organisationen


Foto: Silkeborg Foto

Foto: Silkeborg Foto


Foto: Silkeborg Foto


Foto: Silkeborg Foto


Foto: Silkeborg Foto


Foto: Silkeborg Foto


Vidste du at den første danske vinder af Miss Europe 1981 er Anne Mette Larsen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag