Josephine-Emilia vinder Little Miss Galaxy 2016 i Georgien


16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens, blev tidligere på året kåret Miss Teen Danmark® 2016 af Miss Danmark® Organisationen, som Lisa Lents står bag, og kvalificerede sig som Danmarks repræsentant til Talent/Skønhedskonkurrencen - Little Miss & Mister Galaxy 2016, for børn og unge i alderen 4-18 år. Det er første gang at Danmark stillede op med en kandidat til en børne/ungdomskonkurrence.


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia i National Kostume - Svanen - Danmarks Nationalfugl.

I løbet af den sidste uge, har Josephine-Emilia befundet sig i Kutaisi, Georgien sammen med sin mor og andre deltagere fra hele verden. Der blev konkurreret i 4 forskellige klasser:

4-7 år - Mini
8-11 år - Little 
12-15 år - Pre-teen
15-18 år - Teen (Josephine-Emilias kategori)

I løbet af ugen har deltagerne været på seigtseeing i Georgien, til gallamiddage, receptioner, photoshoots, gået modeshows, været igennem en talentkonkurrence, national kostume runde, Galaxy Stars show, personlige interviews mm.

Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia i National Kostume - Svanen - Danmarks Nationalfugl.

Der har været meget fokus på Josephine-Emilia, som både har imponeret arrangørerne, tilskuerne og dommerne med sit unikke look, talent og imødekommenhed.  
I aftes løb det storslåede finaleshow af stablen, hvor Josephine-Emilia var på scenen for at repræsentere de røde og hvide farver. Det gjorde hun med bravour som resulterede i, at Danmark løb af sted med sejren!  
Josephine-Emilia kan nu kalde sig for Miss Teen Galaxy 2016 - en titel hun med stolthed skal bære i det næste års tid.

Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia nyder de smukke omgivelser i Georgien.


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia til fashion show event.


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia til fashion show event med nogle af deltagerne.

Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia klar til konkurrencen.


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia med koreografen Martin fra Georgien.

"Vi er super stolte af Josephine-Emilia! Vi har i de sidste måneders tid forberedt os grundigt på konkurrencen og det har tydeligvis givet pote. Der var en masse praktisk der skulle klares i form af diverse kostumer deltagerne skulle bruge undervejs, såsom talent konkurrence kostume, galaxy stars, national kostume mm. Her har vi haft et tæt samarbejde med hendes forældre som har været en stor støtte. Udover det, skulle der trænes poseringer, catwalk, performance mm., og så skulle hun selvfølgelig gøres mentalt klar til konkurrencen. Udover det, var der en masse interviews der skulle klares. 
Jeg har undervejs i konkurrencen fået meget positive tilbagemeldinger omkring Josephine-Emilia efter hun havde været igennem diverse delkonkurrencer, og jeg var ikke i tvivl om at hun ville klare sig godt til den store finale.  
Da jeg scoutede Josephine-Emilia i første omgang, kunne jeg se stor potentiale, og jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der har fået øjnene op for hende. Nu har hun formået at sætte Danmark på verdenskortet og der følger forhåbentlig en masse spændende opgaver fremover.
I børne/ungdoms konkurrencer, er der i høj grad fokus på talent og personlighed, men man skal selvfølgelig også kunne lide at være på, at få taget billeder og gå modeshows. Josephine-Emilia er meget passioneret omkring ridning og er 2x Danmarksmester i dressur. Det kunne hun selvfølgelig ikke demonstrere til konkurrencen, og valgte derfor at optræde med et selvskrevet digt på engelsk til talent konkurrencen. Jeg tror at grunden til at hun vandt er, at hun over sit smukke ydre besidder nogle kvaliteter, som organisationen vægter højst, såsom ydmyghed, ambitionsniveau, talent og lysten til at gøre en forskel. 
Josephine-Emilia er for nyligt blevet ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og hun ønsker at være et godt forbillede for andre unge. Hun har valgt netop den organisation, fordi hendes morfar desværre er syg, og det er en sag, som virkelig står hende nært. Når hun kommer hjem, skal hun fortsætte med at sætte fokus på organisationen. Udover det skal Josephine-Emilia tilbage til hverdagen med skole, ridning og modelarbejde!" siger Lisa Lents, direktør for Miss Danmark®.

Stort tillykke til Josephine-Emilia og hele familien Nielsen med sejren!


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia sammen med direktøren for Miss Danmark - Lisa Lents i Aftenshowet inden afrejse til Georgien.


Privatfoto/MissDanmark.dk: Josephine-Emilia nyder de smukke omgivelser i Georgien.

Du kan se flere billeder fra Josephine-Emilias tur til Little Miss & Mister Galaxy 2016 på Miss Danmarks® officielle Facebookside & Instagram.

Billederne må gerne bruges af pressen ved kreditering af den enkelte fotograf.

Ønsker du at lave et interview med Josephine-Emilia, bedes du kontakte Lisa Lents på: lisalentsdk@gmail.com

Miss Danmark® Organisationen


Foto: Lili Kovács

Privatfoto/MissDanmark.dk

Foto: Archil ShushanashviliCatharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag