Hjemme i Danmark

Hjemme i Danmark

 

Så er det allerede en uge siden, at jeg returnerede til DK. Når jeg kigger tilbage, virker hele oplevelsen næsten lidt surrealistisk, fordi den var så anderledes, end hvad jeg ellers har deltaget i. Alene dét at være sammen med og skulle forholde sig til 50 nationaliteter var helt unik og klart den største gevinst ved konkurrencen. Jeg tror, at de fleste af os har fået nogle nye venner på tværs af landegrænserne. Jeg glæder mig allerede til at rejse til Miami og ikke mindst Vancouver!
Jeg snakkede med en af dommerne den sidste dag, som sagde, at vi havde været den stærkeste gruppe i Manhunts historie, både konkurrencemæssigt og socialt set. Vi var gode til at være professionelle i offentlige sammenhænge. Manhunt-bussen som kørte os fra sted til sted var til gengæld vores frirum, hvor der blev joket og fortalt røverhistorier!:)

Stor tak til min hovedsponsor, Iceman. Det var en stor tilfredsstillelse altid at være velklædt uanset om anledningen var formal-, casual- eller smart wear! Jeg vil samtidig takke Lisa Lents og Miss & Mister of Denmark organisationen for at have givet mig den her fantastiske mulighed!!

 

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag