Danmarks Manhunt International 2010 i L.A.

 

Kort tid efter min hjemvenden fra Manhunt International modtog jeg en mail fra en designer og talent manager, som er bosat i Los Angeles. Kort fortalt mente han, at mit udseende passede perfekt til markedet i L.A.; i følge ham havde jeg en god blanding af europæisk kant og amerikansk coolness. Han har designet for bl.a. Karl Kani Jeans, Reebok, Puma, Ferrari, Vodafone og Red Bull, og hans klientel tæller fx Ashton Kutcher, Britney Spears, Nick Cannon og Jessica Alba, så det at han ser muligheder i mig er i sig selv intimiderende.

Et halvt år senere er jeg nu i L.A. for at møde ham. I en måned skal jeg bo her for at finde ud af, om vi kan få et samarbejde til at fungere, for som han siger, er han ikke i tvivl om mit potentiale og talent. Han vil derimod finde ud af, om jeg kan holde til og være i stand til at begå mig i branchen herovre.

Derfor ser jeg nu tilbage på den første uge, som har været præget af sindsygt mange indtryk. Hele ugen har jeg været indlogeret på et hotel i downtown L.A. Dagtimerne i hverdagene har jeg primært haft for mig selv, hvilket har passet mig fint, for så har der været masser af tid til at udforske nærområdet og ikke mindst træne. Aftenerne til gengæld har været ganske underholdende, men også krævende, da jeg her har skulle præsenteres for branchen i L.A. Det er sjovt for meget business i L.A. foregår på restauranter og clubs, hvor jeg har mødt mange folk. Det har være en kunst i sig selv at lære at feste, samtidig med at man laver business. Det handler om at være på hele tiden, men samtidig tilbagelænet og cool. Det er helt tydeligt, at min manager tester mig i disse situationer!

Disse møder har fundet sted på de vildeste locations, fx Standard Hotel i downtown L.A., som har en lounge/club på taget. Det er nærmest en hel surrealistisk oplevelse at befinde sig dér, fordi de omkringliggende skyskrabere med alt deres lys, ligner kulisser. Medinas musikvideo "Addiction" er bl.a. optaget her.

Exchange også i downtown L.A., som  er en stor bank, der er bygget om til en club.

SLS Hotel i Beverly Hills, som har den mest eksklusive bar og bedste drinks i øvrigt!

Supper Club, som ligger i Hollywood, er stedet, hvor man får lige dele loungestemning og raveparty.

W Hollywood Hotel på Hollywood Boulevard, hvor ESPYs bliver afholdt. ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award) er sportsverdenens svar på Oscar.

Det er en meget interessant læreproces for mig at agere som professionel model i disse forskellige miljøer, som kan virke ret intimiderende på en gut som mig, som bare kommer fra lille Danmark. Min manager siger sjovt nok, at min stil pt. er for "perfekt" til markedet i L.A. Jeg troede, at velfriseret hår og skjorte, slips og jakke var dresscoden, når vi gik ud. Men i følge ham, vil L.A. have "sexy", og det indbefatter at jeg skal være meget mere casual; "tilfældigt" hår, skægstubbe, jeans og en t-shirt med en jakke ud over, enkelte simple accessories og mest af alt cool men tilnærmelig attitude. Det lyder nemt, men det er sværere end man tror, at ramme det lige på kornet. Godt at jeg har 3 uger endnu til at bevise mit værd!

 

Store hilsner fra L.A.

Kristian Greiff

Manhunt International Denmark 2010


Kristian mødte den danske sangerinde Medina i L.A.

Skriv en kommentar

Vidste du at Mister World konkurrencen bliver sendt til over 1 milliard tv-seere?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag