Malene Riis Sørensen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 3 
Navn:
Malene Riis Sørensen 
Alder:
20 år
By:
Haderslev/Jylland
Højde:
180 cm
Beskæftigelse: Handelsstudent i marketing & psykologi, venter på optagelse på Journalistik i Roskilde, Freelance Model

Mit navn er Malene Riis Sørensen, jeg er 20 år gammel og kommer fra Haderslev i Sønderjylland. Jeg bor i et skønt hus med udsigt udover Haderslev fjord. Her har jeg boet hele mit liv sammen med mine forældre og storesøster, indtil hun flyttede hjemmefra. Min søster er 23 år og bor nu i Herlev. Jeg har et meget tæt forhold med min storesøster, vi er som bedste veninder.

De seneste tre år har jeg studeret marketing og psykologi, på Haderslev Handelsskole, og er lige blevet handelsstudent i slutningen af juni. Jeg har kæmpet hårdt og været ambitiøs i skolen, specielt på 3. år, for at få så høje karakterer som muligt. Jeg dimitterede med et meget tilfredsstillende gennemsnit på 11,1, og det føler jeg har været en personlig sejr for mig. Jeg har fået bevist overfor mig selv, at jeg med hårdt arbejde, kan få mine drømme til at gå i opfyldelse. Dette har givet mig håb og mod på at kæmpe videre, jeg vil ikke længere sætte begrænsninger for mine drømme.

Siden jeg gik på efterskole har jeg vidst, hvad jeg ville uddanne mig som, så det er noget jeg er gået målrettet efter. Min store drøm er at blive journalist, da jeg synes det lyder som et utrolig spændende job, som giver adskillelige muligheder og kan åbne mange døre for mig. Jeg føler, at jeg allerede har taget det første lille skridt på vejen mod min journalist karriere, da jeg har blogget i lidt over 1,5 år. Jeg har både en passion for skønhed og for at skrive, dette gav mig ideen til at oprette min egen skønhedsblog.

Nu hvor jeg er blevet student, er det tid til at realisere min drøm. Jeg har søgt ind på Roskilde Universitet, hvor jeg vil studere journalistik og psykologi. Derfor har jeg planer om at flytte på kollegium i Roskilde til august. Jeg ser frem til at starte på et nyt kapitel i mit liv. Det bliver spændende at flytte hjemmefra, være endnu mere selvstændig, starte på et nyt studie og få nye venner, udfordringer og oplevelser. Jeg glæder mig også til, at flytte tættere på min søster, vi har ikke set meget til hinanden siden hun flyttede hjemmefra, så det bliver utrolig dejligt at se mere til hinanden.

I min fritid holder jeg af at gå i fitness, danse, læse bøger, fotografere, blogge og være kreativ. Jeg elsker at klippe inspirerende billeder og skønhedstips ud fra diverse kvindeblade og sætte dem ind i en scrapbog. Jeg klipper også madopskrifter ud fra blade og samler dem alle til min egen lille kogebog.

Endvidere elsker jeg at rejse, jeg holder både af skiferie, badeferie og storbyferie. Mine forældre har altid prioriteret at rejse meget højt, og specielt Europa har en særlig plads i deres hjerter. Siden jeg var 2 år gammel, har min familie og jeg rejst til forskellige destinationer i Europa mindst to gange i året. At rejse har været en fantastisk del af min opvækst, dette har gjort mig nysgerrig og åben overfor nye kulturer og personligheder, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Jeg er livredder og har været det i 4 år. Derudover er jeg freelancemodel, her ser jeg min højde på 180 cm som en fordel. Det største jeg har oplevet indtil nu har været, da jeg i efteråret 2012 var en måned i USA. Pludselig en dag i toget blev jeg spottet af en fashion designer, som spurgte om jeg ville være model for hende. På det tidspunkt havde jeg aldrig prøvet at være model før, men jeg havde længe gået og drømt om det, så jeg takkede selvfølgelig ja. Det var starten på min modelkarriere, hvor jeg fik en fantastisk og utrolig lærerig oplevelse på shootet i Boston, USA.

Min yndlings film er ”A Walk To Remember”, fordi den virkelig appellerer til mine følelser og får mig til at tænke over livet. Det er en film jeg kan se utallige gange og som altid husker mig på, at jeg skal nyde hvert sekund af livet og være taknemmelig for, hvor privilegeret jeg er. 


Mine yndlings bøger er Harry Potter serien, fordi at alle 7 bøger er utrolig spændende, fantasifulde, sammenhængende og gennemtænkte. Når jeg læser Harry Potter serien, lever jeg mig ind i en helt anden magisk verden.


Min yndlingsmad er smoothies. Jeg elsker smoothies, fordi de smager himmelsk og samtidig er sunde. Jeg bliver aldrig træt af dem, fordi de findes i mange forskelige smagsvarianter og kan drikkes på alle tidspunkter af dagen.

Mit favorit ferie sted er Italien, fordi landet har nogle vidunderlige sandstrande, perfekte til badeferie. Desuden rummer Italien skønne bjerge, perfekte til bjergbestigning og skiferie. Endvidere kan man tage på en eventyrlig storbyferie i Rom, som blandt andet byder på spændende gamle romerske ruiner, Perters-kirken, shopping samt lækker italiensk mad.

Et ferie sted jeg drømmer om at besøge er Kina, fordi jeg blandt andet gerne vil opleve den asiatiske kultur, den forbudte by, terrakotta hæren og den kinesiske mur.Jeg ser mest op til min mor, fordi hun er en utrolig stærk kvinde. Hun er gået igennem meget i sin barndom, men er vokset op og er blevet en helt igennem fantastisk kvinde og en fantastisk mor. Jeg beundrer hende blandt andet for hendes styrke, overblik, hjælpsomhed, gode råd, evne til at sige fra og måden, hvorpå hun tackler konflikter. Derudover er hun omsorgsfuld, støttende og fyldt med næstekærlighed til mennesker. Disse egenskaber ser jeg som særdeles inspirerende.  


Skønhed for mig handler ikke blot om den ydre skønhed men også om den indre. I min verden kommer skønhed nemlig  indefra. En fantastisk personlighed og udstråling er nøglen til skønhed, for hvis du har det godt med dig selv, vil du automatisk skinne til din omverden. For mig er det den smukkeste skønhed i sig.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine læber. 


Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Candice Swanepoel, en Victoria’s Secret Angel, fordi jeg ser hendes som et godt forbillede og rollemodel for mange unge piger.


Noget sjovt man skal vide om mig er, at jeg som lille ofte legede med min storesøster ved en bæk nær vores hus. En dag var hun, uden jeg havde set det, kommet over på den anden side af bækken. Jeg spurgte, hvordan hun var kommet derover, hvortil hun svarede, at hun havde mødt en and, som havde lært hende at flyve over. Lille og naiv som jeg var, ville jeg selvfølgelig også forsøge at flyve over bækken. Den dag blev jeg meget våd og lærte, at mennesker altså ikke kan lære at flyve, uanset hvor meget de ønsker det.:)

Jeg er bange for naturkatastrofer. Tanken om en tornado, kraftig orkan, tsunami, lavine og lignende skræmmer mig rigtig meget.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er nok dengang min søster og jeg bildte alle gæsterne til en fødselsdagsfest ind, at vi var tvillinger. Folk troede på os, på trods af, at der næsten er 3 års aldersforskel.

Jeg er mest glad, når jeg har trænet, taget et dejligt varmt bad, hoppet i noget afslappende tøj og ikke skal tænke på andet end bare at nyde livet med en kold smoothie i hånden, enten i aftensolen på terrassen med udsigt over vandet, eller under dynen med en god bog eller film.

I fremtiden drømmer jeg om, at blive journalist for et kvindemagasin, som har noget med skønhed at gøre, at vinde Miss World Danmark 2013, at lave mere modelarbejde, at få endnu større succes med min skønhedsblog, at min bedste veninde flytter tilbage til Danmark, så vi kan ses oftere. Hun har nu boet i Sverige i over halvdelen af sit liv, så vi savner hinanden rigtig meget. Og så drømmer jeg selvfølgelig også om at blive gift en dag og få nogle fantastiske børn.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg hviler i mig selv og er tilfreds med både mit indre og mit ydre. Jeg vil gerne inspirere andre kvinder og udbrede budskabet om, at de skal acceptere samt elske sig selv og sin krop uanset størrelse, alder og baggrund.

Jeg er et godt forbillede for andre, fordi jeg passer rigtig godt på mit helbrede. Jeg hverken ryger eller går i solarium. Jeg går derimod meget op i at leve sundt og at have en sund livsstil. Jeg sørger for at spise sundt og træne, gerne flere gange i ugen. På den måde får jeg det rigtig godt både fysisk og mentalt.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien vil betyde, at en drøm går i opfyldelse for mig. Jeg elsker Danmark, jeg er meget nationalistisk, så jeg brænder virkelig for at repræsentere Danmark til Miss World 2013. Det vil være en uforglemmelig oplevelse og en kæmpe ære for mig. Jeg har troen på mig selv samt viljestyrken til at vinde, og som Danmarks repræsentant vil jeg gøre alt for at bringe Danmark på verdenskortet og gøre danskerne stolte.

Photo: Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make up & Hair:
Natascha Heilmann Würtz/Salon Chez Elaine
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag