Emma Nødebo Ørum


Jeg er født i Sønderjylland, nærmere betegnet Haderslev, der boede vi de første to år af mit liv derefter flyttede vi til den lille købstad, Bogense, på Nordfyn. Der er min far født og opvokset og her bor min farmor og farfar. Kort tid derefter kom min første lillesøster, Rosa, til verden og halvandet år efter kom min søster Sofie. Vi er opvokset på en gård langt ude på landet omgivet af skov og åer der snor sig i landskabet og det var et fantastisk sted for os tre at vokse op. Vi havde frilandsgrise og en masse andre husdyr. Vi havde altid mine forældre og bedsteforældre omkring os, så det var en meget tryg barndom, der lagde vægt på traditionelle familieværdier og vi har vi et meget stærkt sammenhold i familien.

Tiden kom hvor jeg startede i skole og dermed kom der også en masse fritidsinteresser, det var dans, fodbold, klaver og ridning. Men det var helt klart hestesporten jeg fandt den store lidenskab i, som små red vi derhjemme på gården og min første hest fik jeg som 6 årig, det blev til mange heste igennem tiden, for man bliver jo ældre og højere. Al min fritid er blevet brugt i en stald og på hesteryg og springning blev min helt store passion. Veninder var der ikke så mange af, da de fleste piger i Bogense foretrak den lokale danseskole inde i byen, men jeg havde mine søstre og mine heste.
Det ændrede sig dog en del da jeg kom på efterskole i 9. klasse. Jeg fik et fantastisk år på Rejsby Europæiske Efterskole, der fik jeg nogle gode venner og veninder. Der var udveksling med andre unge fra gymnasier rundt omkring i EU-landene og specielt knyttede jeg et nært venskab til den italienske gruppe, hvor jeg også var på besøg i en uge og gik på et gymnasium i Torino.

I min familie har vi altid rejst meget og også gerne med vores bedsteforældre, særligt USA har en stor plads i vort hjerte. Mine forældre har en del gode venner derovre, som min far har lært at kende da han gik i skole derovre og senere igennem arbejde.

I august 2011 startede jeg på gymnasiet og når jeg har fået min studentereksamen, har jeg en drøm om at flytte til København og læse psykologi. Jeg vil gerne bruge min uddannelse, som psykolog til at arbejde med børn og unge mennesker, som har været igennem svigt, misbrug og mobning, da det er et område der interessere mig rigtig meget, det at kunne hjælpe dem på rette vej og håbe på, at kunne gøre en forskel.

Navn: Emma Nødebo Ørum
Alder: 17 år, 07/02/1995
Højde: 176 cm
Hårfarve: Mellemblond
Øjenfarve: Brun
Fødested: Haderslev
Bopæl: Bogense
Beskæftigelse: Gymnasium, 1.g., model
Fritidsinteresser: Fitness og heste

Emma Nødebo Ørum

Miss Model Of The World Denmark 2012

Vidste du at Danmark i 2010 var repræsenteret i 4 forskellige mandlige skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag