Miss Model of The World 2012 - 22.11.2012


Undskyld jeg ikke har kunne update jer de sidste par dage, men har haft så travlt!! Vi har skiftet hotel et par gange, haft to shows og en masse træning op til finalen. Vi bor på et rigtig lækkert hotel nu, hvor vi skal være til d. 26., halvdelen af os har haft æren af at være de første piger der har boet i det officielle MMW hus, det er så smukt!! 
Vi har haft så godt vejr de sidste par dage, men i dag styrter det ned... 
I går holdte vi også den første fest i MMW huset, den blev introduceret med et bikini og cocktailkjole show. Dertil vil jeg gerne takke mine sponsorer Missya, by CHRESTINES, Miss Shoez og La Sibella Design, selvfølgelig også HairCode for mit smukke hår:-) 
I dag har vi trænet hele dagen til et kæmpe show i morgen og et mindre på søndag. 
Finalen nærmer sig stille og rolig og jeg glæder mig helt vildt!!:) Godnat. 

KH

Emma Nødebo Ørum
Miss Model of The World 2012, Kina


Skriv en kommentar

Lisa Lents ejer rettigheder til Miss Model of The World i Danmark og skal for første gang afholde konkurrencen i 2011.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag