Miss Model of The World 2012 - 12.11.2012


Så er jeg endelig ankommet til Nanhai hotel, efter en rigtig lang, men god tur alene herover. 
Jeg er så træt og har ikke sovet i 30 timer hvilket jeg godt kan mærke her foran pc'en. Min bagage var heldigvis kommet sikkert frem. Jeg blev eskorteret til hotellet sammen med 5 andre lande, heriblandt Spanien som også er blevet min room mate, hun er så sød, vi forstår desværre bare ikke et eneste ord af det vi siger til hinanden, men vi klarer os fint. Vi har alle fået uddelt nogle enormt smarte gule og hvide uniformer som vi skal bære, vi bliver ihvertfald ikke væk, lad mig sige det sådan. Vi har lige spist aftensmad og nu sidder vi i Lobbyen, alle er møg trætte så tror vi går i seng om lidt selvom kl kun er lidt i halv ni.. 

KH

Emma Nødebo Ørum

Miss Model of The World 2012, Kina

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag