Miss Danmark 2024 Tilmelding


Miss Danmark 2024 Tilmelding

FÆLLESSKAB * SELVUDVIKLING * GOODWILL * WOMAN EMPOWERMENT * DIVERSITET * ROLLEMODEL

Bliv en del af Miss Danmark 2024 og oplev en rejse fyldt med personlig udvikling, fællesskab og venskaber for livet. Som deltager vil du få en platform til at sætte fokus på betydningsfulde emner og gøre en positiv forskel. Ønsker du at blive den bedste udgave af dig selv og dyrke din femininitet til det fulde, så er konkurrencen lige noget for dig! Vores 30 finalister vil deltage i forberedende bootcamps, photoshoots og events inden det store brag af et finaleshow. Udlev modeldrømmen kombineret med goodwill. Tilmeld dig nu og bliv en del af et søsterskab og få skabt uforglemmelige oplevelser! Den nykårede Miss Danmark 2024 vinder bl.a. en præmiepakke til en værdi af over 60.000 kr.


KRAV:

* Min 18 år - ingen aldersbegrænsning
* Dansk statsborger
* Ingen højde/drøjde krav
* Åbent for single, gifte, skilte kvinder, kvinder med børn
* Åbent for kvinder med hijab
* Åbent for plus size
* Du har aldrig optrådt nøgen

 

CASTINGS
27.-28. JANUAR 
10.-11. FEBRUAR
17.-18. FEBRUAR
23.-24. MARTS
6.-7. APRIL


BOOTCAMPS

MAJ / AUGUST


FINALE

1. SEPTEMBER


KANALER:
TikTok: @missdanmark.dk

 

Miss Danmark Organisationen kan med glæde meddele om, at tilmeldingen til Miss Danmark 2024 konkurrencen er åben! Vi søger kandidater til Miss Danmark® 2024 forløbet, som bliver afholdt i 2024. 
Miss Danmark Organisationen caster deltagere i Feb.-April, hvor jagten går ind på at finde 30 finalister fra hele Danmark, Færøerne og Grønland. Finales forventes at blive afholdt i København den 1. September 2024.  
Når den endelige Top 30 er blevet udvalgt, går vi i gang med et forberedende forløb for Miss Danmark 2024 Top finalisterne, som skal igennem en masse bootcamps, for at blive rustet til den store finale så godt, som muligt. 

Som vinder af Miss Danmark 2024 konkurrencen bliver du ambassadør for Danmark, ansigtet udadtil for diverse brands, samt en goodwill ambassadør for diverse velgørenheds formål. Man vinder en præmiepakke til over 60.000 kr., med præmier i form af skønhedsprodukter, behandlinger, smykker, kjoler, sko, oplevelser mm.

Miss Danmark Organisationen er ikke et modelbureau, dog er modelarbejde, som regel en del af skønhedskonkurrence verdenen. En del af vores tidligere kandidater og vindere har fået tilbudt diverse modeljobs efter deltagelse. 

Nyttige links:
Læs om tidligere finalisters oplevelser her.
Svar på ofte stillede spørgsmål findes her. 
Læs om "10 Miss vinder kvaliteter" her.

Husk at følge os på FacebookInstagram.

Via Miss Danmark® konkurrencen, bestræber vi os hvert år på, at vise at Danmark har mange typer for skønheder, og søger derfor deltagere i alle højder, drøjder, farver og typer, dvs. at der er ikke noget krav om højde, eller krav om en bestemt tøj størrelse. I de seneste  år, har vi eksempelvis haft deltagere i højden 158-185 cm, tøj str. 32-42, samt deltagere, som bar hijab og burkini under Miss Danmark® forløbet.

Det er vigtigt, at du forstår, at der ligger en masse arbejde bag din deltagelse udover den store oplevelse af, at være med. Du skal være indstillet på at arbejde med selvudvikling, kunne tage imod konstruktiv kritik, kunne håndtere konkurrencepres, kunne begå dig i et større fællesskab, være samarbejdsvillig og åbensindet, se muligheder fremfor begrænsninger, og have en positiv tilgang til tingene. Det er ligeledes vigtigt, at du er disciplineret og pligtopfyldende.

Det vigtigste for os er, at du gerne vil fungere som et forbillede for andre, være ambassadør for Danmark og har ambitioner i livet. Du behøver ikke nødvendigvis, at have erfaring med modelarbejde, dans, performance eller lignende.

Under Miss Danmark® forløbet og diverse bootcamps, arbejder vi med målsætning, selvudvikling, selvtillid, talent, og vil være med til at motivere dig til en sund livstil med træning, fornuftig kost, søvn, mental balance mm. Man får undervisning i performance, skuespil teknikker, medietræning, workshops i hårstyling, make-up, tøjstyling, sociale medier, sponsor samarbejde mm.

Når den endelige Top er blevet udvalgt, bliver der kørt et forløb med forberedende bootcamps i København op til det endelige finaleshow over nogle weekender (det drejer sig om 5-6 weekender). Der kan muligvis være nogle enkelte hverdage hvor man skal være til rådighed. Dvs. at man stadig kan passe studie/arbejde ved siden af hvis man deltager i Miss Danmark® 2024 forløbet.
Der er mulighed for at aftale transport med øvrige deltagere fra Jylland/Fyn for at spare transportudgifter, i tilfælde af, at man bliver udvalgt som finalist. Finalister fra Sjælland har ligeledes været gode til at tilbyde overnatning de tidligere år. 

Hvis du gerne vil komme i betragtning som kandidat til Miss Danmark® 2024 forløbet, skal du sende os en ansøgning hurtigst muligt. De udvalgte får en invitation til en casting.


SÅDAN GØR DU:

Send os en ansøgning med "Miss Danmark® 2024" i emnefeltet. 
Mailen skal sendes til: kontakt@missdanmark.dk

Du skal copy paste disse oplysninger i en mail, udfylde dem og vedhæfte billeder.

 • Navn:
 • Alder:
 • Højde:
 • Tøj str.:
 • Region: (Sjælland, Fyn, Jylland)
 • Civilstatus: (ugift, gift, skilt)
 • Børn: (Ja, Nej)
 • Tlf. nr.:
 • E-mail:
 • Instagram link:
 • Facebook link:
 • Lav en kort beskrivelse af dig selv
 • Hvorfor vil du deltage i Miss Danmark® 2024?
 • Henvist af "Navn" eller Hvor har du hørt om Miss Danmark fra?

 • Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Du SKAL vedhæfte mindst ét billede hvor du smiler. Professionelle billeder er IKKE et krav. Billederne må ikke fylde mere end 1 MB pr. styk. Mails med for store filer bliver slettet! Send venligst kun én mail. Vi læser alle mails igennem. Tænk over hvilke type billeder du sender ind. Vi vil gerne se din udstråling og god energi. Førstehåndsindtrykket betyder meget.

Tilmeldingen lukker når vi har vurderet, at vi har fundet dem vi gerne vil se til castings i Feb-April 2024. Derfor anbefaler vi, at du ikke venter for længe, og sender os en ansøgning hurtigst muligt. 
Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kærligst,

Miss Danmark Team
'

 

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag