Träning på schemat!

 

Nu är det fyra veckor kvar innan jag infinner mig på plats i Kina. Tiden rinner iväg och jag finner det fortfarande ofattbart att jag snart kommer vistas på andra sidan klotet. Något jag (med all rätt!) har börjat oroa mig för är att jag ligger i lä när det gäller träning. Har faktiskt aldrig varit den aktiva sporttjejen som sprungit och jagat bollar sedan barnsben. Tursamma gener kan jag i stället tacka mamma och pappa för! Basket spelade jag en del under tonåren men har tyvärr inte blivit något jag fortsatt med. Nu har jag sakta men säkert satt i gång igen. Gång varvat med jogging har det blivit de två senaste veckorna för att komma i form inför tävlingen. Utöver det kör jag även lite pilates som en komplettering. Får hoppas på lite resultat när mitten av juni närmar sig!

Sabine Malmberg

Miss Sweden Bikini International 2011


Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag